Üsteğmen Fatih Çelik'in Cenazesi Erzurum'da Defnedildi

Mardin'de kalp krizi geçirip tedavi gören Üsteğmen Fatih Çelik, hayatını kaybederek memleketi Erzurum'da son yolculuğuna uğurlandı.

27.10.2024-13:51 - (Son Güncelleme: 27.10.2024-13:51) Üsteğmen Fatih Çelik'in Cenazesi Erzurum'da Defnedildi

Üsteğmen Fatih Çelik'in Cenaze Töreni

Görev yaptığı Mardin'de kalp krizi geçirip tedavi altına alınan 30 yaşındaki Üsteğmen Fatih Çelik, hastanede beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Cenazesi Erzurum'a Getirildi

Üsteğmen Çelik'in cenazesi, memleketi Erzurum'da Narmanlı Camisi'nde öğle namazının ardından gerçekleştirilen törenle defnedildi. Cenaze törenine Türk bayrağına sarılı naaşı, katafalka yerleştirildi ve helallik alındıktan sonra cenaze namazı kılındı.

Askerlerin Omuzlarında Son Yolculuk

Çelik'in cenazesi, nişanlı olduğu bilgisi verilen genç subayın, askerlerin omuzlarında Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracına taşınmasının ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi.

Resmi Kurumların Temsilcileri Törene Katıldı

Cenaze namazına Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ gibi birçok üst düzey yetkili katıldı.

Geçmişte Geçirdiği Kriz

Üsteğmen Fatih Çelik, 18 Aralık'ta Mardin'de kalp krizi geçirerek yoğun bakımda tedavi edilmeye başlanmış, daha sonra 6 Ocak'ta Erzurum'a sevk edilmişti.

Görev yaptığı Mardin'de kalp krizi geçiren ve tedavi için kaldırıldığı hastanede beyin kanaması...

Görev yaptığı Mardin'de kalp krizi geçiren ve tedavi için kaldırıldığı hastanede beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Üsteğmen Fatih Çelik'in cenazesi, memleketi Erzurum'da toprağa verildi. Mardin 14. Komando Tugay Komutanlığında görevli Üsteğmen Çelik (30) için Narmanlı Camisi'nde öğle namazının ardından tören düzenlendi. Törene, üsteğmenin babası Osman Çelik (ortada) katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal