17.11.2023-12:36 (Son Güncelleme:17.11.2023-18:01)


1

En son Angelina Jolie ile Maria filminde rol alan ve şimdilerde 2. sezonu yayınlanan Şahsiyet diziyle gündemi sallayan Haluk Bilginer bu yoğun tempoya dayanamadı. Bilginer, koronavirüse yakalandı.



2

Usta oyuncu Haluk Bilginer 2004’te boşandığı Zuhal Olcay ile yıllar sonra tekrar sahne almak için ‘Kel Şarkıcı’ oyununda bir araya geldi. Fakat bu esnada Haluk Bilginer’e Angelina Jolie’nin yeni filmi ‘Maria’dan başrol teklifi gelince oyun ertelenmişti.



3

Bu yoğunlukta Bilginer Yunanistan’daki film setiyle sahne alacak olan oyun provaları arasında mekik dokumaya başlamıştı.



4

Posta’da yer alan bu habere göre; Oyun nihayet sahnelenmeye başladı ancak Bilginer yoğun temposundan dolayı güçsüz düşüp COVID-19'a yakalandı. Bilginer koronavirüse yakalanınca oyunun bir sonraki gösterimleri tekrar ertelendi.



5

Usta oyuncunun hastalığını dinlenerek ve ilaç kullanarak atlatmaya çalıştığı bilgisi öğrenildi.



6

Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını konu alan ‘Maria’ filminde Angelina Jolie, 'Callas'ı, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör 'Aristotle Onassis'i canlandırıyor. Haluk Bilginer’in bu rol için 800 bin dolar (22 milyon TL) alacağı bilgisi öğrenildi. Ayrıca usta oyuncu filmin gişesinden de yüzdelik pay alacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR