Üsküdar'da İnşaatın Çöken Duvarı Sebebiyle Arbede Ortaya Çıktı

Üsküdar'da çöken inşaat istinat duvarı yüzünden apartman sakinleri ve inşaat çalışanları arasında arbede yaşandı.

06.10.2024-11:53 - (Son Güncelleme: 06.10.2024-11:53) Üsküdar'da İnşaatın Çöken Duvarı Sebebiyle Arbede Ortaya Çıktı

Üsküdar'daki İnşaat Faciası

Üsküdar'ın Küçüksu Mahallesi'nde bir inşaatın istinat duvarı, gece saatlerinde çöktü. Bu olay, boşaltılan bir apartmanın sakinleriyle inşaat çalışanları arasında arbede yaşanmasına yol açtı.

Takviye Önlemleri Alındı

Söz konusu olay, Tüylüoğlu Sokak'ta meydana geldi. Duvarın çökmesinin ardından, 7 daireli apartmanda yaşayanlar, kendi imkânlarıyla komşularının evine sığınmak zorunda kaldı. Olay engellenemediği için, inşaat işçileri, çöken alanı sundalarla kapatarak önlem almaya çalıştı.

Sakinlerden Açıklamalar Geldi

Bina sakinleri, yaşananları aktarırken inşaat çalışanlarından birinin olaya müdahil olması sonucu kısa süreli bir arbede yaşandı. Ancak, polis ve mahalle sakinlerinin araya girmesiyle taraflar ayrıldı.

Melek Şenel, tahliye edilen binada oturduklarını belirterek, "Gece büyük bir gürültü ile irkildik. Pencereden baktığımızda yolun çöktüğünü gördük. Burada su borusu patladı ve iki saat boyunca akmaya devam etti." dedi. Umut Şenel ise, yolla ilgili hukuki bir sorunun uzun süredir sürdüğünü vurgulayarak, “Evimizde otururken deprem gibi bir sesle sarsıldık. Su borusunun patladığını gördüm ve hemen yetkilileri aradık. Biz halen mağduruz ve çözüm bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Üsküdar'da bir inşaatın istinat duvarının yol ile birlikte çöktüğü sokakta, boşaltılan apartmanın...

Üsküdar'da bir inşaatın istinat duvarının yol ile birlikte çöktüğü sokakta, boşaltılan apartmanın sakinleri ile inşaat çalışanları arasında arbede yaşandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal