Uşak'ta Ekonomik İyileşme Mesajları

Zeybekci, Uşak Kongresi'nde Merkez Bankası rezervleri ve ekonomik büyümeye dair müjdeler verdi.

19.10.2024-18:36 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-18:36) Uşak'ta Ekonomik İyileşme Mesajları

Uşak Merkez İlçe Kongresi'nde Ekonomik Değerlendirmeler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Uşak'ta gerçekleştirilen Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi'nde konuştu ve Türkiye'nin ekonomik durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Merkez Bankası Rezervleri Rekor Seviyede

Zeybekci, Merkez Bankası'nın brüt rezervlerinin Cumhuriyet tarihi itibarıyla en yüksek seviyeye ulaştığını belirtti. "Muhtemelen cuma günü 160 milyar dolar olmuştur. Artık Türkiye döviz atakları ile ilgili hiçbir sıkıntı yaşamayacak" dedi.

Ekonomik Zorluklara Dikkat

Geçmişten bugüne Türkiye'nin yaşadığı ekonomik sıkıntıları hatırlatan Zeybekci, AK Parti'nin 3 Kasım 2002 tarihinde iktidara gelmesinin ardından yeni bir sürecin başladığını ifade etti.

Hizmetkar Olma Anlayışı

Zeybekci, "AK Parti’yi bu millet kurdu. Bu millete hizmetkar olmayı Allah’ın bir lütfu olarak gördük. Biz bu millete hizmet etmeye geldik" diyerek, partinin milletle olan bağını vurguladı.

Gelecek İçin Umut Verici Tahminler

Merkez Bankası rezervlerinin güçlendiğini kaydeden Zeybekci, "Net olarak 120 milyar dolar civarında Merkez Bankası'nın rezervleri güçlendi. Önümüzdeki dönemde yoğun bir çalışma olacak. Türkiye, önümüzdeki sene çok daha iyi ekonomik verilere ulaşacak" sözlerini ekledi.

Kongredeki Diğer Konuşmalar

Kongrede, AK Parti Uşak milletvekilleri İsmail Güneş ve Fahrettin Tuğrul ile İl Başkanı Himmet Yaşar da söz aldı. Ayrıca, mevcut ilçe başkanı Altan Tufan kongrede tek aday olarak yeniden seçildi.

Zeybekci, tüm teşkilat mensuplarının birlik içinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizerek, kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi kent merkezinde bir düğün salonunda...

AK Parti Uşak Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi kent merkezinde bir düğün salonunda gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci (sağ 4) de kongreye katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal