Uşak Üniversitesi'nde 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni

Uşak Üniversitesi 2024-2025 akademik yılı açılışında sosyal medya ve terörle mücadele konuları konuşuldu.

07.10.2024-15:51 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-15:51) Uşak Üniversitesi'nde 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni

Uşak Üniversitesi'nde Akademik Yıl Açılışı Gerçekleşti

Uşak Üniversitesi, 2024-2025 akademik yılı açılış törenini, Bir Eylül Yerleşkesi'ndeki Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde yaptı. Törene TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz da katıldı.

Sosyal Medya Üzerine Vurgular

Prof. Dr. Yılmaz, açılışta gerçekleştirdiği konuşmada sosyal medya ile ilgili önemli mesajlar verdi. "Sosyal medyaya herkes kızıyor, kızdıkça terk ediyor. Terk ettikçe sosyal medyayı uygunsuz insanlara terk ediyorsunuz. Ülkemizdeki herkesin sosyal medyada daha etkin olması gerekiyor. Yanlışı önlemek ve doğruyu hakim kılmak için dijital vatanımızı korumalıyız" ifadelerini kullandı.

Terörle Mücadele ve Uluslararası Adalet

Ayrıca, Türkiye'nin terörle mücadelede ortaya koyduğu başarılı operasyondan bahseden Yılmaz, "Son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemiz sürecektir" diye ekledi. Filistin'deki duruma da değinen Yılmaz, "İsrail'in gerçekleştirdiği eylemler soykırım olarak nitelenmektedir. Umut ediyoruz ki bir gün bu suçlar uluslararası platformda hesap verecektir" açıklamasında bulundu.

Uşak Valisi'nden Başarı Mesajı

Uşak Valisi Ahmet Can, yeni akademik yılın öğretim üyelerine ve öğrencilere hayırlı olması dileğinde bulundu. "Üniversiteler sadece eğitim yuvaları değil, sizlerin kendinizi geliştirmeniz için önemli fırsatlar sunuyor" dedi.

Rektörden Filistin'e Destek

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedef Çakır, Filistin'deki çatışmayı kınayarak, binlerce masum insanın katledildiğini vurguladı.

Törene Katılan İsimler

Açılış törenine Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Korkmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Uğur, İl Emniyet Müdürü Cemal Çiçek ve diğer akademisyenler katıldı.

Uşak Üniversitesinin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni, Bir Eylül Yerleşkesindeki Recep Tayyip...

Uşak Üniversitesinin 2024-2025 Akademik Yılı Açılış Töreni, Bir Eylül Yerleşkesindeki Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar (fotoğrafta), açılışa katılarak konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal