Uraloğlu, Bosna Hersek'teki Sel Felaketi İçin Verdiği Sözünü Tutuyor

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Bosna Hersek'teki sel bölgesindeki bir çocuğa bisiklet gönderdi.

20.10.2024-13:23 - (Son Güncelleme: 20.10.2024-13:23) Uraloğlu, Bosna Hersek'teki Sel Felaketi İçin Verdiği Sözünü Tutuyor

Bakan Uraloğlu'ndan Bosna Hersek'e Destek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bosna Hersek'te yaşanan felaket sonrası verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

Bisiklet Sözü Gerçekleşti

Bakan Uraloğlu, Bosna Hersek'e gerçekleştirdiği ziyarette, selin etkili olduğu Konjic'in Buturovic Polje bölgesinde, bisiklet isteyen Ines Hakalovic adlı çocuğa bisiklet gönderdi.

Sel Felaketi ve Türkiye'nin Yardımı

Jablanica ve Konjic'te 4 Ekim tarihinde meydana gelen sel felaketi, 5 kentin ciddi şekilde etkilenmesine yol açtı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türk Kızılay ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) gibi kuruluşlar, selin hemen ardından bölgeye ulaştı.

Türkiye, afet bölgesine 5 tırla yaşam malzemeleri göndererek, zorlu süreçte yardım elini uzattı. Bakan Uraloğlu, bölgeyi ziyaret ederek yardım çalışmalarının sürdüğünü de duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bosna Hersek'te yaşanan sel felaketinin ardından...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bosna Hersek'te yaşanan sel felaketinin ardından ziyaret ettiği bölgede, bir çocuğa verdiği bisiklet sözünü yerine getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal