Ünlü tenis sporcusu Andy Murray'den Ukrayna'ya maddi destek geldi!

Dünyaca ünlü İskoç sporcu Andy Murray'in yılın geri kalanında kazanacağı para ödülünü Rusya ve Ukrayna savaşında etkilenen çocuklara yardım etmek için bağışlayacağı öğrenildi.

09.03.2022-14:21 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-05:01) Ünlü tenis sporcusu Andy Murray'den Ukrayna'ya maddi destek geldi!

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgalinin spordan yankıları devam etmekte. Olan olaylarda iki milyondan fazla insanın ülkeyi terk ettiği biliniyor. Tenisin eski dünya bir numarası olan Andy Murray'in savaştan sonra Ukrayna ile ilgili açıklamaları büyük yankı uyandırdı. Ünlü tenis sporcusu Andy Murray'in yılın geri kalanında turnuvalardan elde edeceği para ödüllerini Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden etkilenen çocuklara yardım etmek için bağışlayacağı duyuruldu.

Andy Murray, Ukrayna'ya yardım etti.

Verdiği karar büyük alkış aldı

Ünlü sporcu Andy Murray'in Ukrayna hakkında yaptığı açıklama spor dünyasında büyük yankı uyandırmış durumda. Tenisciye aldığı karar gerekçesiyle gerek spor dünyasından gerek kamuoyundan büyük alkış geldi. Ünlü sporcunun yaptığı bağış kampanyası sonrası diğer sporculardan da Ukrayna'ya yönelik olarak destekler geliyor. Savaşın etkilerinin spora yansıması ise artarak devam etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal