Ünlü oyuncudan acı haber: Demet Ersoy otelin terasından düşerek yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir otelde kalan 48 yaşındaki tiyatro oyuncusu Demet Ersoy, oteldeki terastan düşerek hayatını kaybetti.

13.06.2024-11:14 - (Son Güncelleme: 13.06.2024-17:28) Ünlü oyuncudan acı haber: Demet Ersoy otelin terasından düşerek yaşamını yitirdi

Tiyatro dünyasının tanınmış isimlerinden Demet Ersoy, gece saatlerinde iş görüşmesi için Ankara’dan Bodrum’a uçakla seyahat etti. Acı haber sanat dünyasını yasa boğdu.

Demet Ersoy hayatını kaybetti

İnternethaber'in yer verdiği habere göre; Ersoy, iş arkadaşlarıyla birlikte Kumbahçe’deki oteline yerleşti. Ancak otelin tadilatta olduğunu öğrendikleri için henüz kapalı olduğunu fark edince, geç saatlerde terasta arkadaşlarıyla bir araya gelip sohbet etti.

Ünlü oyuncudan acı haber: Demet Ersoy otelin terasından düşerek yaşamını yitirdi

İddialara göre, alkolün etkisiyle ve teras korkuluğunun kısa olması nedeniyle Ersoy, bir süre sonra odasından çıkarak tekrar terasa döndü. Bu sırada dengesini kaybedip otelin terasından düşerek, iki katlı binanın altına düştü.

Olay yerine çağrılan ekipler, yapılan kontroller sonucunda evli ve bir çocuk annesi Demet Ersoy’un hayatını kaybettiğini belirledi. Ersoy’un cenazesi otopsi için gönderilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal