Ünlü K-pop Grubu GOT7 Dağıldı mı?

Son yıllarda dünyayı etkisi altına alan K-pop gruplarından sevenlerini korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Ayrılık haberleri ile hayranlarını korkutan son grup GOT7 oldu. Peki GOT7 dağılıyor mu? K-pop grubu GOT7 dağıldı mı?

29.01.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-10:34) Ünlü K-pop Grubu GOT7 Dağıldı mı?

Son zamanların yeni trendi K-pop, dünyada çok konuşulan konuların başında geliyor. Özellikle sosyal medyada en çok konuşulan ve milyonlarca hayranı olan K-pop dünyası, geçtiğimiz haftalardan beri ayrılık haberleri ile çalkalanıyor.

Ayrılık kervanına katılan son grup GOT7 oldu. Peki GOT7 dağıldı mı? GOT7 neden ayrıldı?

K-POP GRUBU GOT7 AYRILDI MI?

Ocak 2014 yılında Güney Koreli eğlence şirketi JYPE tarafından kurulan K-pop erkek grubu GOT7; JB, Mark, Jackson, Jinyoung, Youngjae, Bambam ve Yugyeom adında 7 kişiden oluşuyor. Grup kurulduğundan bu yana dünya çapında en çok konuşulan K-pop gruplarından biri oldu.

7 yıldır K-pop'ın en bilinir gruplarından olmaya devam eden GOT7, geçtiğimiz haftalarda şirketleriyle yaptıkları sözleşmenin sonuna gelmişti. Hayran kitlesi 'IGOT7' tarafından merakla beklenen haber geldi.

Ünlü K-pop erkek grubu, JYPE şirketi ile olan sözleşmesini yenilememe kararı aldı. Grup üyelerinin bireysel olarak eski şirketiyle imzalamaması dikkat çekti.

Eski şirketleri olan JYPE'nin grup için yeterli ilgiyi göstermediğini düşünen fanlar ise haberi sevinçle karşıladı. Ancak sözleşmesini sona erdiren ünlü K-pop grubunun dağılıp dağılmadığı da merak konusu oldu.

ÜNLÜ K-POP GRUBU GOT7 DAĞILDI MI?

Grup üyeleri, şirketten ayrılma haberini sosyal medya hesapları üzerinden kendi el yazıları ile duyurdu. GOT7 üyelerinin yazdığı mektupta 'Gelecekte de IGOT7 (GOT7 fanları) için  müzik yapmaya devam edeceğiz' ifadeleri yer aldı.

Grup üyeleri daha sonra bireysel sosyal medya hesaplarında ve yaptıkları canlı yayınlarda dağılmadıklarını açıkladı. Grup yollarına hem bireysel hem de GOT7 olarak devam edeceklerini söylerken grubun üyesi Park Jinyoung, GOT7 olarak bir albümle geri dönüş yapacaklarını söyledi. Bunun ardından grup üyesi Mark Tuan 12 Şubat'ta  One In A Million adlı şarkısını duyururken diğer üye Jackson Wang, 30 Ocak'ta çıkacak Alone adlı şarkısını duyurdu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal