Uncharted film konusu ve oyuncuları

Son günlerin, konusu olsun oyuncuları olsun en çok araştırılan Uncharted Filmi ile ilgili merak edilen tüm soruların yanıtını bulabileceğiniz bir haber detayı hazırladık.

01.04.2022-00:12 - (Son Güncelleme: 01.04.2022-00:12) Uncharted film konusu ve oyuncuları

Bir oyundan filme uyarlanan ve yönetmenliğini Ruben Fleischer'in yaptığı 'Uncharted' oyun geliştiricisi Naughty Dog’un aynı adı taşıyan Sony PlayStation serisiyle gerçeğe dönüşüyor. 2007 yılında Indiana Jones destanıyla ilgili muhteşem mesajlar vererek oyun dünyasına giriş yapan oyunun yaratıcıları şimdilerde oyun serisinin 2 saat süren versiyonuna şahitlik yapıyorlar.

Uncharted Filmi Konusu ve oyuncuları

Konsepti hazine avı olarak hazırlanan ve aralarına serpilen aksiyon-macera dokunuşuyla hikayesinde çok çeşitlilik sunan Uncharted'in beyaz perdenin yıldızı olacağı şeklinde değerlendiriliyor. Hem serinin hem de filmin yükünü başında beri çeken baş kahraman Nathan Drake'in (Tom Holland), atalarından ona emanet olarak kalan hazine avcısı rolü ile izleyenleri büyülemeye hazırlanıyor.

Uncharted filminin konusu

Uncharted Filmi Konusu ve oyuncuları

15 yıl önce, Nathan'ın (Tom Holland) maceradan maceraya koşan kardeşi Sam’in kendisini terk etmesine şahit olduktan sonra kardeşinin son hırsızlık olayının iyi gitmediği için uzak bir yerlere gitmeyi tercih ettiği anlatılıyor. Sam'in gidişiyle  ayaklarının üzerinde durmayı öğrenmek zorunda kalan Nathan'ın hikayesi bu şekilde başlarken hayatına yarı zamanlı barmen ve yarı zamanlı yankesici olarak devam ediyor. Yankesiciliği ile New York’un altını üstünü getiren Nathan'ın kardeşi Sam’in ger geleceğine dair kendisine söz verdiği anı sürekli aklından çıkaramazken yine de kendisi için en doğru hayatı dizayn etmek için çabalamaya devam eder.

Annesiyle babasını kaybeden iki kardeşin zor şartlar altında hayatta kalma mücadelesini dramatik sekansla izleyicilere aktaracak olan Uncharted filmi, gizli odaları ziyaret ederek, bulmacaları çözme niyetine girildikten sonra izleyicisini kendisine çekmeyi başarıyor. Oldukça yakından tanınan hazine avı formülünün işlendiği filmde yükselen grafikli Tom Holland ile onun yakın dostu Sully’nin yardımı ile hikayedeki klişelik noktası maalesef göze batmıyor. İlham verici bir görsel ile karşınıza gelecek olan Uncharted filminin oyundan bağımsız olarak hikayede çıkış yolunu iyi bulduğu gözlemleniyor.

Uncharted Filmi Konusu ve oyuncuları

Uncharted filmi oyuncuları

* Tom Holland – Nathan Drake

* Mark Wahlberg – Victor “Sully” Sullivan

* Antonio Banderas – Santiago Moncada

* Sophia Ali – Chloe Frazer

* Tati Gabrielle – Braddock

* Steven Waddington

* Pingi Moli

* Tienan Jones

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal