Umut Candan kimdir? Bahar Candan ve Nihal Candan'ın annesi Umut Candan'da instagram paylaşımları ile konuşuluyor

Bahar Candan ile Nihal Candan’ın annesi Umut Candan'ın Instagram paylaşımını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Paylaşımlar sonrası tarzı kızlarına benzetilen Umut Candan'ın kim olduğu ve kaç yaşında olduğu günün en çok araştırılan konusu oldu.

13.04.2022-23:43 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-23:43) Umut Candan kimdir? Bahar Candan ve Nihal Candan'ın annesi Umut Candan'da instagram paylaşımları ile konuşuluyor

İşte Benim Stilim adlı yarışma ile ekranlara gelen sıra dışı fenomenler Bahar Candan ile Nihal Candan kardeşlerden sonra magazin gündemi anneleri Umut Candan'ı konuşmaya başladı. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine toplayan Umut Candan, günün en çok araştırılan ismi oldu.

Umut Candan kimdir

Tarzı kızlarının tarzına benzetilen Umut Candan'ın birbirinden tuhaf ve komik pozlarıyla kullanıcıların hafızalarına kazınırken Bahar Candan'ın annesinin paylaşımlarının altına 'bu ne anne2 ifadesiyle tepki gösterdiği görüldü. 

Umut Candan kimdir

Kızlarının altında kalmamak için Instagramdan ilginç fotoğrafları paylaşan Umut Candan'ın son paylaşımları deyim yerindeyse sosyal medyayı salladı.

Umut Candan kimdir

Bahar Candan ve Nihal Candan'ın annesi Umut Candan'da Instagram paylaşımları ile konuşuluyor

Umut Candan kimdir

Bahar Candan ile Nihal Candan kardeşlerin annesi olan Umut Candan'ın bir süre önce mimar sevgilisi tarafından terk edildiği öğrenildi. Aşkı tarafından terk edilen Umut Candan'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda Koreli genç erkekleri çok beğendiğini söylediği görüldü. Umut Candan'ın sosyal medyadan yayınladığı paylaşımlar sonrasında kullanıcılar anne Umut Candan'ın kızı Bahar Candan'dan daha tuhaf olduğunu yorumlarında bulundular.

Instagram hesabında 11 bini geçen takipçisi olan Umut Candan'ın sevgilisi tarafından terk edildikten sonra yayınladığı Korelileri paylaşımları ise şöyle:

Umut Candan kimdir

Umut Candan kimdir

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal