22.09.2022-10:40 (Son Güncelleme:18.01.2023-12:17)


1

Kimdir?

Kimdir?

Ümit Erdim, ilkokul ve ortaokuldan sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi’ni bitirdi. 1998 – 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir tiyatrolarında oynadı.



2

Kariyeri

Kariyeri

1997 yılında Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı sanat yaşamı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etti.



3

Ümit Etdim Survivor'dan neden elendi?

Ümit Etdim Survivor'dan neden elendi?

2023 Survivor ünlüler takımında bulunan Ümit Erdim, dün akşamki elem konseyinde adaya veda etti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, ünlü oyuncunun, Nisa Bölükbaşı2nın birinci olduğu sezon Survivor hakkında atılan bir tweeti RT etmesi dün geceki elemenin sebebi olarak gösterildi. Bölükbaşı fanları, "Nisa'ta laf edersen böyle olur" şeklinde yorumlarda bulundu.



4

İkinci kez baba oldu

İkinci kez baba oldu

Ünlü oyuncu Ümit Erdim, Seda Erdim ile hayatını birleştirmişti. Bir kızı olan çiftin ikinci kızları dünyaya geldi. Ünlü çift kız bebeklerine Ela ismini verdi. Ancak ismin Kur'an-ı Kerim'de geçmemesi ve söylenenlere göre koyması caiz olması sebebiyle bazı kesimlerden tepki çekti.



5

Şampiyon dizisi

Şampiyon dizisi

Ümit Erdim, TRT1'in sevilen yaz dizileri arasına gireceğine benzeyen Şampiyon dizisinde yer alacaktır.



6

Ümit Erdim, 15 Haziran 1985 yılında Kocaeli'nde doğmuştur.



7

Ümit Erdim, 1,80 cm boyunda ve 69 kilodur.



8

Evliliği

Evliliği

Ümit Erdim, Seda Çınar ile evlidir. Çiftin evliliğinden kızları dünyaya geldi.



9

Ümit erdim, Hayat Bilgisi dizisindeki ‘Var mısın arif' karakteriyle tanındı. Ardından farklı dizilerin kadrosunda yer alan Ümit Erdim, Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birinci olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR