Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, SAHA EXPO Fuarı'nı Ziyaret Etti

Bakan Uraloğlu, SAHA EXPO'daki stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı.

25.10.2024-18:12 - (Son Güncelleme: 25.10.2024-18:12) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, SAHA EXPO Fuarı'nı Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, SAHA EXPO'yu Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda stantları ziyaret etti.

Stantları Gezerek Bilgi Aldı

Bakan Uraloğlu, fuarda sergilenen ürünler ve teknoloji hakkında yetkililerden detaylı bilgi alırken, bu tür organizasyonların savunma sanayisine katkı sağladığını vurguladı.

Destekleyen Kuruluşlar

Fuar, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) desteğiyle gerçekleştirildi. Etkinlik, katılımcılara savunma ve havacılık sektöründe en son gelişmeleri ve yenilikleri gösterme fırsatı sunuyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'ndaki stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Uraloğlu, İstanbul Fuar Merkezi'nde, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, 6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının (SSB) destekleriyle, Anadolu Ajansının (AA) global iletişim ortaklığında düzenlenen SAHA EXPO'daki stantları gezdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal