Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy'de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Bakan Uraloğlu, İstanbul Çekmeköy'de esnafı ziyaret etti, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi ve sorunları dinledi.

04.10.2024-17:19 - (Son Güncelleme: 04.10.2024-17:19) Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy'de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy'de Çeşitli Ziyaretler Gerçekleştirdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Program kapsamında, yerel esnafla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Uraloğlu, çeşitli kuruluşları da ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Cuma Namazı ve Vatandaşlarla Buluşma

Bakan Uraloğlu, Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Camisi'nde Cuma namazını kıldıktan sonra, cami çıkışında cemaatle sohbet etti. Vatandaşların ilettiği sorunları not alarak, ilgileneceğinin sözünü verdi.

Müftülük ve Esnaf Ziyareti

Uraloğlu, daha sonra Çekmeköy Müftülüğü'nü ziyaret ederek, İlçe Müftüsü Vehbi Akşit ve müftülük personeli ile bir araya geldi. Müftülük ziyaretinin ardından Turgut Özal Caddesi'nde esnafla buluşarak, iş yerinde çalışanlarla sohbet etti ve gül dağıttı.

Huzurevi Ziyareti

Bakan Uraloğlu, Göztepe Semiha Şakir Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan huzurevi sakinlerini de ziyaret etti. Onlarla sohbet ederek, dilek ve isteklerini dinleyip, yine gül dağıttı. Burada da vatandaşlarla hafif bir sohbet ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Ziyareti

Uraloğlu, günü AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığını ziyaret ederek sonlandırdı. Bu ziyarette partililerle bir araya geldi ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Çekmeköy'de ziyaretlerde bulunarak esnaf...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Çekmeköy'de ziyaretlerde bulunarak esnaf ile bir araya geldi. Cuma namazını Taşdelen Hacı Yusuf Cebir Camisi'nde kılan Uraloğlu, namazdan çıkan cemaatle buluşarak onlarla sohbet etti ve kendisine iletilen sorun ve şikayetleri dinledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal