Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Aydın'a 93 Milyar Liralık Yatırım Müjdesi Verdi

Bakan Uraloğlu, Aydın'da yaptığı ziyarette bakanlığının yaptığı yatırımları anlattı ve otoyol projelerine değindi.

17.10.2024-14:25 - (Son Güncelleme: 17.10.2024-16:06) Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Aydın'a 93 Milyar Liralık Yatırım Müjdesi Verdi

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, Aydın'da AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın'daki AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. Ziyaret sırasında, Aydın'a yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydın'a 93 Milyar Lira Yatırım

Bakan Uraloğlu, bakanlık döneminde Aydın'a gerçekleştirilen 93 milyar liralık yatırım olduğunu vurgulayarak, bu miktarın 88,5 milyar lirasının karayolu projelerine harcandığını belirtti. Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nun açılışını yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Otoyol Bağlantıları ve Gelecek Projeler

Uraloğlu, otoyolun Kapıkule'den Antalya'ya uzandığını ve Burdur'dan Ankara'ya olan bağlantıları projelendirdiklerini açıkladı. "Bu projeleri ihtiyaçlar doğrultusunda, öncelik sırasına göre hayata geçireceğiz" dedi.

Altyapı Çalışmaları ve Bakım Periyotları

Aydın-Denizli Devlet Yolu'ndaki onarımlar hakkında bilgi veren Uraloğlu, asfalt ve beton yol bakımının önemine değinerek, 2002-2003 yıllarında yapılan asfaltın bakımını yapma zamanının geldiğini belirtti. "Her 10 yılda bir hafif bakım, 20 yılda bir de ağır bakım yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantının Devamı ve Vali Ziyareti

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten ile gerçekleşen toplantı basına kapalı olarak sürdü. Daha sonra Bakan Uraloğlu, Aydın Valisi Yakup Canbolat ile görüşmek üzere valiliğe geçti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu (sol 3), Aydın'daki programları kapsamında AK...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu (sol 3), Aydın'daki programları kapsamında AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nı ziyaret edip partililerle bir araya geldi. Bakan Uraloğlu, burada açıklamalarda bulundu. Programda, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş (sağ 3) ile AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten (sol 2) de yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal