Ulaş Karasu'nun Hatay Ziyareti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Hatay'da ziyaretlerde bulundu ve depremlerin ardından yaşanan sorunlara dikkat çekti.

16.10.2024-20:26 - (Son Güncelleme: 16.10.2024-20:26) Ulaş Karasu'nun Hatay Ziyareti

Ulaş Karasu Hatay'da Önemli Ziyaretlerde Bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Hatay'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek bölgedeki sorunlara dair önemli mesajlar verdi.

İlk Durağı: Defne İlçesi

Karasu, ziyaretlerine Defne ilçesindeki Hatay İnşaat Mühendisleri Odası ile başladı. Burada oda yetkilileriyle bir araya gelerek inşaat süreçleri hakkında bilgi aldı.

CHP İl Başkanlığı Çadırında Toplantı

Daha sonra CHP İl Başkanlığı çadırına geçerek ilçe başkanları toplantısına katılan Karasu, toplantı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulundu. 6 Şubat 2023'teki depremler sonrası yaşanan sıkıntıların ivedilikle çözülmesi gerektiğini vurguladı.

Deprem Konutları ve Ulaşım Sorunları

Karasu, depremler sonrasında inşa edilen konutların yapım sürecinin yavaş ilerlediğini, tamamlanan konutlara ise depremzedelerin yeterli ilgiyi göstermediğini ifade etti. Ayrıca, kentteki ulaşım sıkıntılarına da değinerek yol çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini belirtti.

İncelemeler ve Partililerle Bir Araya Gelme

Karasu, Antakya-Altınözü yolu ve Samandağ çevre yolu üzerinde incelemelerde bulunarak, bölgedeki gelişmeleri yerinde değerlendirdi. Ziyaretinin son bölümünde partisinin Samandağ İlçe Başkanlığında da partililerle bir araya geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Hatay'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Hatay İnşaat...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, Hatay'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Hatay İnşaat Mühendisleri Odasını ziyaret eden Karasu'ya (sağ), CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki (sol) eşlik etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal