Üç Kuruş final mi yapacak, final tarihi belli oldu mu, bitiyor mu? Üç Kuruş ne zaman final yapacak?

Show TV ekranlarının iddialı dizisi Üç Kuruş için son günlerde final iddiaları ortaya atılıyor. Peki Üç Kuruş final mi yapacak, final tarihi belli oldu mu, bitiyor mu? Üç Kuruş ne zaman final yapacak? İşte konu hakkında son gelişmeler...

28.03.2022-17:26 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:26) Üç Kuruş final mi yapacak, final tarihi belli oldu mu, bitiyor mu? Üç Kuruş ne zaman final yapacak?

Yayın hayatına Çukur dizisinin veliahtı olarak başlayan Üç Kuruş dizisi, tıpkı Çukur dizisi gibi her hafta Pazartesi günleri Show TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Her ne kadar Çukur’un yerini alması beklense de Üç Kuruş dizisinin reytingleri son haftalarda olumlu sinyaller vermiyor. Dizinin düşük reytinglerde kalması sebebiyle her geçen gün final iddiaları yoğunlaşmaya devam ediyor. Bazı iddialara göre Üç Kuruş dizisinin final tarihi bile netleşti. İzleyenler ise bu iddialar hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için arama motorları üzerinden ‘’Üç Kuruş final mi yapacak, final tarihi belli oldu mu, bitiyor mu? Üç Kuruş ne zaman final yapacak?’’ sorularının yanıtlarını öğrenmeye çalışıyor.

Üç Kuruş final mi yapacak, final tarihi belli oldu mu, bitiyor mu?

Üç Kuruş final

Ünlü yapımcı şirket Ay Yapım’ın imzasını taşıyan Üç Kuruş dizisinden hayranlarını üzecek bir iddia ortaya atıldı. Ortaya atılan iddiaya göre reyting anlamında hayal kırıklığı yaratan dizi 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü yayınlanacak 28. bölümle birlikte yayın hayatına nokta koyacak.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un bulunduğu Üç Kuruş dizisinin final yapacağı iddiaları hakkında henüz Show TV’den veya Ay Yapım’dan açıklama yapılmadı. Konu hakkındaki gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal