Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş dizisi sezon finali mi, yeni sezonda devam eder mi? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Üç Kız Kardeş dizisi, yayınlandığı il günden bu yana ilgiyle takip ediliyor. Yaz dönemine girilmesiyle birlikte bir çok yapım sezon finali veya final bölümleriyle ekranlara veda ederken Üç Kız Kardeş'in akıbeti merak edildi. izleyiciler Üç Kız Kardeş dizinin final mi yoksa sezon finali mi yaptığını sorguluyor.

14.06.2022-22:56 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-22:56) Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş dizisi sezon finali mi, yeni sezonda devam eder mi? Üç Kız Kardeş yeni sezon ne zaman başlayacak?

İclal Aydın'ın aynı adı taşıyan eserinden diziye uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi, her hafta Salı akşamları Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşturuluyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgiyle takip edilen Üç Kız Kardeş dizisi, kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu.

Her bölümüyle izleyenleri salı akşamları ekran başına kilitleyen Üç Kız Kardeş dizisi, yaz sezonu gelmesiyle birlikte diğer dizler gibi ekranlara veda edecek Fakat Üç Kız Kardeş'in ekranlara kısa süreliğine mi yoka uzun süreliğine mi veda edeceği merak ediliyor. Dizinin müdavimleri Üç Kız Kardeş dizisi sezon finali mi, yeni sezonda devam eder mi? sorusuna yanıt arayarak çok sevdikleri dizinin akıbetini sorguluyorlar.

Üç Kız Kardeş

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor, yeni sezonda devam edecek mi?

Süreç Film imzasını taşıyan ve ilk bölümü 22 Şubat 2022 tarihinde ekranlara gelen Üç Kız Kardeş dizisinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz oturuyor. İclal Aydın'ın aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş'in senaryosu ise Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleminden çıkıyor. Dram ve romantik türü olarak yayın hayatına başlayan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonda ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor.

14 Haziran salı akşamı yayınlanan 16. bölüm ile Üç Kız Kardeş dizinin sezon finali yapacağı bildirildi. Dizinin yeni sezonda yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle yeniden buluşacağı söyleniyor.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezon ilk bölümünün Eylül-Ekim aylarında başlaması bekleniyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal