Üç büyük kentte yaşayanlar dikkat: 15 Temmuz’da metro seferleri ücretsiz olacak

Önümüzdeki hafta 8. yıldönümü idrak edilecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla İstanbul, Ankara ve İzmir’deki raylı sistemler ve metrolar ücretsiz olarak hizmet verecek.

09.07.2024-10:05 - (Son Güncelleme: 09.07.2024-10:05) Üç büyük kentte yaşayanlar dikkat: 15 Temmuz’da metro seferleri ücretsiz olacak

15 Temmuz’da raylı seferler ve metro ücretsiz olacak. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Ürettikleri Bazı Mal ve Hizmetlerden Ücretsiz veya İndirimli Olarak Faydalanacakların Tespitine İlişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bu kapsamda, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle belirli ulaşım hatlarında ücretsiz seyahat imkanı sağlanacak.

Üç büyük kent için toplu taşıma kararı

15 Temmuz'da, vatandaşlar Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hattında ücretsiz seyahat edebilecekler. Bu düzenleme, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün anısına vatandaşlara sağlanan bir kolaylık olarak dikkat çekiyor.

Üç büyük kentte yaşayanlar dikkat: 15 Temmuz’da metro seferleri ücretsiz olacak

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal