TUSAŞ Çalışanları Şehitler Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kahramankazan'daki terör saldırısında şehit olan TUSAŞ çalışanları, cenaze töreniyle defnedildi.

24.10.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 24.10.2024-17:04) TUSAŞ Çalışanları Şehitler Son Yolculuğuna Uğurlandı

TUSAŞ Çalışanları Son Yolculuklarına Uğurlandı

Kahramankazan'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) yerleşkesine düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden three çalışanı, Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Canbaz ve Cengiz Coşkun, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze Töreni Düzenlendi

Şehitlerin cenazeleri, Karşıyaka Ahmet Efendi Camisi'nde sade bir törenle kaldırıldı. Aileleri, taziye ziyaretlerini kabul etti.

Önemli İsimler Törende Yer Aldı

İkindi vakti kılınan cenaze namazına şehitlerin yakınlarının yanı sıra çok sayıda önemli isim katıldı. TBMM Başkanı, çeşitli siyasi partilerin genel başkanları, bakanlar ve Ankara'nın yerel yöneticileri törende yer aldı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Canbaz ve Cengiz Coşkun'un cenazeleri Karşıyaka Mezarlığı'na defnedildi.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine...

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olan Zahide Güçlü Ekici, Hasan Hüseyin Canbaz ve Cengiz Coşkun son yolculuklarına uğurlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal