Yaz sofralarının olmazsa olmazı salatayı turp ile denemediyseniz şimdi tam sırası...
TURPLU YAZ SALATASI
MALZEMELER:
1 adet göbek marul, 1 tutam goji berry (kurt üzümü)(Opsiyonel),1 çorba kaşığı nar ekşisi,2 çorba kaşığı zeytin yağı,2 adet kırmızı turp,1/2 demet dere otu,1 tutam tuz
HAZIRLANIŞI:
Göbek marul ve yeşillikleri iyice yıkayın. Suyunu süzüp iyice kurulayın. Marulları gelişi güzel iri iri doğrayın (Dilerseniz elinizle büyük parçalara bölebilirsiniz). Zeytinyağı, nar ekşisi, tuzu küçük bir kasede harmanlayın. Turpları ince bir şekilde halka şeklinde doğrayın. Geniş bir cam kaseye önce marullarısonra turpları ekleyin.. En son goji berry ve dereotu yapraklarıyla süsleyin. Salatanız serinletmeye hazır.
Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.