Türkiye İzlanda maç özeti ve golleri | Türkiye İzlanda Uluslar Ligi Youtube geniş özet ve maçın golleri

Milli heyecan Türkiye İzlanda maçıyla devam ediyor. UEFA Uluslar Ligi’nde liderlik kovalayan milli takımımızın maçını canlı izlemek isteyenler arama motorlarına yönelerek Türkiye İzlanda maçı ne zaman, Türkiye İzlanda maçı özeti, Türkiye İzlanda maçı nereden izlenir, Türkiye İzlanda özet izle gibi terimlerle araştırmalar yapıyor.

09.09.2024-23:45 - (Son Güncelleme: 09.09.2024-23:45) Türkiye İzlanda maç özeti ve golleri | Türkiye İzlanda Uluslar Ligi Youtube geniş özet ve maçın golleri

Galler karşısında tat vermeyen bir oyun oynamasına ve maçı 10 kişi tamamlamasına rağmen 1 puan almayı başaran Türkiye, UEFA Uluslar Ligi’ndeki 2. maçında sahasında İzlanda ile karşılaşacak. Ezeli bir rekabet olacak kadar sık karşılaştığı rakibine karşı sadece 1 galibiyet elde edebilen A Milli Takımımız, İzmir’de oynanacak mücadeleyi kazanarak liderliği almayı hedefliyor. Karşılaşmayı canlı izleme heyecanını yaşamak isteyen spor severler ise Türkiye İzlanda maçı canlı izle, Türkiye İzlanda maçı nereden izlenir, Türkiye İzlanda maçı ne zaman, Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda, Türkiye İzlanda maçı şifresiz mi gibi terimleri sorgulanıyor.

Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Uluslar Ligi’nde ilk galibiyeti için sahada olacak olan Türkiye’nin İzlanda ile oynayacağı karşılaşma 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 21.45’te Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak. 

Arnavut hakem Enea Jorgji’nin görev yapacağı karşılaşma TV8’den şifresiz olarak yayınlanacak. Exxen üyesi olan futbol severler karşılaşmayı Exxen üzerinden takip edebilecek.

Türkiye İzlanda maçını canlı izle TV-Exxen | Türkiye İzlanda Uluslar Ligi maçı canlı yayın linki

Türkiye İzlanda muhtemel 11

Türkiye: Mert Günok | Kaan, Çağlar, Abdülkerim | Zeki, İsmail, Hakan, Mert Müldür | İrfan Can, Arda Güler, Kenan.

İzlanda: Valdimarsson | Sampsted, Hermannsson, Gretarsson, Tomasson | Gudmundsson, Thordarson | Anderson, Sigurdsson, Thorsteinsson | Oskarsson.

Vincenzo Montella’nın 15. sınavı

A Milli Takım’daki görevine EURO 2024 Elemeleri’nde Hırvatistan deplasmanıyla başlayan İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, Türkiye kariyerindeki 15. sınavını bu akşam İzlanda karşısında verecek. Montella 5’i özel olmak üzere çıktığı 14 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. 

Sistemde değişikliğe gidilecek

Barış Alper Yılmaz’ın Galler deplasmanında kırmızı kart görmesi sonrasında Vincenzo Montella’nın İzlanda karşısında takımın dizilişini değiştirmesi bekleniyor. Mücadeleye 3-4-3 veya 4-2-3-1 dizilişiyle çıkması beklenen İtalyan teknik direktörün en ileri uçta Cenk Tosun veya Umut Nayir’e şans vereceği tahmin ediliyor.

İzlanda galibiyetle başladı

Uluslar Ligi’ndeki ilk maçında Karadağ’ı konuk eden ve rakibini 2-0 yenen İzlanda’da önceki başarılı jenerasyondan eser kalmadı. Kuzey ülkesi her ne kadar eski gücünde olmasa da yine de Oskarsson ve Sigurdsson gibi etkili isimleriyle sonuca gitmesini biliyor. Bu akşam Milli Takımımıza konuk olacak olan İzlanda’da sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Türkiye İzlanda maç özeti TV8 ve Exxen'in Youtube kanalında yayınlandı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal