Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde üçüncü maçına çıkıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Voleybol Milletler Ligi üçüncü maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek. Millilerimiz üçüncü maçında galip gelmeyi hedefliyor. Peki Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

17.05.2024-13:09 - (Son Güncelleme: 17.05.2024-13:09) Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde üçüncü maçına çıkıyor

2024 Voleybol Milletler Ligi üçüncü maçında İtalya ile karşı karşıya gelecek. İkinci maçında Antalya’da Hollanda’yı 3-1 ile geçen Filenin Sultanları İtalyanlar karşısında da hata yapmayarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Peki Türkiye İtalya maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye İtalya maçı 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadele TRT Spor ekranlarında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak.

Hollanda karşısında zafer geldi

Geçen yıl Milletler Ligi'nde zaferle ayrılan ve 2024 milli takım sezonunu Antalya'da açan "Filenin Sultanları", ikinci maçlarında Hollanda'yla Antalya Spor Salonu'nda karşılaştı.

Türkiye İtalya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nde üçüncü maçına çıkıyor

Antalya Spor Salonu tıklım tıklım dolarken, seyirciler Filenin Sultanlarına destek verdi. İlk sette üstün bir performans sergileyen ekip, seti 25-14 gibi net bir skorla kazandı. İkinci sette Hollanda'nın baskısı arttı. Ancak Filenin Sultanları, 6 sayılık bir avantaj yakalasa da seti 25-23 kaybetti. Üçüncü sette ay-yıldızlılar öne geçti ve seti 25-23 alarak skoru 2-1'e getirdi.

Dördüncü sette de önde olan Filenin Sultanları, seti 25-18 kazanarak maçı 3-1 tamamladılar. Ayrıca, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli ile milli voleybolcu Cansu Özbay ve Hollandalı voleybolcu Jasper, centilmence davranışlarından dolayı yeşil kart ile ödüllendirildiler.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal