Türkiye, Galler deplasmanında 10 kişiyle direndi: Uluslar Ligi macerası 1 puanla başladı

UEFA Uluslar Ligi B Lig Grup 4’te yer alan Türkiye deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kaldı. Milli Takımımızda Barış Alper Yılmaz çift sarı kart görerek oyundan atıldı.

07.09.2024-10:15 - (Son Güncelleme: 07.09.2024-10:15) Türkiye, Galler deplasmanında 10 kişiyle direndi: Uluslar Ligi macerası 1 puanla başladı

Türkiye kötü oyuna rağmen 1 puan aldı. UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçta Galler, sahasında A Milli Takımımızı ağırladı. Cardiff Şehir Stadı'nda oynanan karşılaşma, 0-0 golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Barış Alper Yılmaz Kırmızı Kart Gördü

Maçın 31. dakikasında sarı kart gören Barış Alper Yılmaz, 62. dakikada ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Millilerimiz, karşılaşmanın kalan dakikalarını 10 kişi oynadı.

En Zor Deplasman Geride Kaldı

Bu beraberliğin ardından her iki takım da gruptaki puanını 1'e çıkardı. A Milli Takım, bir sonraki maçında Türkiye'de İzlanda'yı ağırlarken, Galler ise Karadağ deplasmanına gidecek.

Türkiye, Galler deplasmanında 10 kişiyle direndi: Uluslar Ligi macerası 1 puanla başladı

Hakan Çalhanoğlu Sakatlıktan Döndü

A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, sakatlığını atlattıktan sonra ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Teknik direktör Vincenzo Montella, 64. dakikada Orkun Kökçü'nün yerine Hakan Çalhanoğlu'nu sahaya sürdü.

Emirhan Topçu İlk Milli Maçına Çıktı

İlk kez A Milli Takım kadrosuna davet edilen Emirhan Topçu, Galler karşısında milli formayı giyme şansı buldu. Emirhan, 90. dakikada Zeki Çelik'in yerine oyuna dahil oldu ve 8 dakikalık uzatma süresinde görev aldı.

Galler Deplasmanında Galibiyet Hasreti Sürdü

A Milli Takım, Galler deplasmanında galibiyet hasretine bir kez daha son veremedi. Ay-yıldızlı ekip, Galler'le deplasmanda oynadığı 5. maçta 3. beraberliğini aldı ve daha önce 2 kez mağlup olmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal