Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nda Barış Korkmaz Dönemi Başladı

Barış Korkmaz, Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi, mevcut denetim raporu ibra edilmedi.

12.10.2024-15:53 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-15:53) Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nda Barış Korkmaz Dönemi Başladı

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nda Yenilik Rüzgarı

Türkiye Dans Sporları Federasyonu (TDSF) Başkanlığı için Barış Korkmaz, yapılan 6. olağan genel kurulda yeni başkan olarak seçildi.

Genel Kurul Detayları

Seçim, TZOB Otel'de gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Abdullah Albunar'ın getirildiği genel kurulda, faaliyet raporu kabul edilirken denetim raporunun ibra edilmemesi dikkat çekti.

Seçim Sonuçları ve Yönetim Kurulu

Eski başkan Tolga Han Çinkitaş'ın aday olmadığı seçimde Barış Korkmaz, 220 oydan 127'sini alarak başkanlığa geldi. Yusuf Gül ise 90 oyla yola devam edemedi. 3 oy geçersiz sayıldı.

Korkmaz'ın yönetiminde Zafer Coşkun, Fatih Özvezneci, Şenol Vefa Gülmez, Sidar Özalkak, Yeliz Yıldız, Şule Işıl Sözügüzel, Canberk Sayın, Arifhan Mehmet Kızılyalın, Faruk Kacır ve Satı Selin Pehlivan gibi isimler de görev alacak.

Barış Korkmaz'ın Vizyonu

Barış Korkmaz, konuşmasında TDSF'de 2006'dan beri farklı görevlerde bulunduğunu hatırlatarak, "Federasyonumuzun geleceğini sağlam adımlarla inşa etmek için hızlı bir yenilenme sürecine gireceğiz," dedi.

Korkmaz, kulüp destekleri ve yarışmaların kalitesini artırma hedefiyle çalışacaklarını belirtti ve şunları ekledi:

"Branşlarımızın dijital dünyada etkin yer almasını sağlamak ve uluslararası platformlarda güçlü bir temsil oluşturmak için çalışacağız. Ayrıca eğitim, sporcu gelişimi ve altyapı projeleri üzerine çalıştaylar düzenleyeceğiz. Finansal gücümüzü artırmak için iktisadi işletmemizi bir an önce kuracağız."

Türkiye Dans Sporları Federasyonunun (TDSF) 6. olağan genel kurulu, TZOB Otel'de yapıldı....

Türkiye Dans Sporları Federasyonunun (TDSF) 6. olağan genel kurulu, TZOB Otel'de yapıldı. Federasyonun Başkanlığı'na seçilen Barış Korkmaz, burada konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal