Türk Telekom Anadolu Efes maçı hangi kanalda ve ne zaman? Türk Telekom Anadolu Efes maçı şifresiz mi?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi ikinci maçları devam ediyor. Günün ilk mücadelesinde Türk Telekom ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Peki Türk Telekom Anadolu Efes maçı hangi kanalda ve ne zaman? Türk Telekom Anadolu Efes maçı şifresiz mi? İşte soruların yanıtı…

17.05.2024-17:26 - (Son Güncelleme: 17.05.2024-17:26) Türk Telekom Anadolu Efes maçı hangi kanalda ve ne zaman? Türk Telekom Anadolu Efes maçı şifresiz mi?

Basketbolda play-off heyecanı Türk Telekom Anadolu Efes maçıyla sürüyor. İlk maçta deplasmanda Anadolu Efes 99-79 kazanarak avantajı cebine koyarken Türk Telekom güçlü rakibini yenerek seride durumu 1-1’e getirmeyi hedefliyor. Basketbol severler ise zorlu karşılaşma için geri sayıma geçti bile. Peki Türk Telekom Anadolu Efes maçı hangi kanalda ve ne zaman? Türk Telekom Anadolu Efes maçı şifresiz mi?

Türk Telekom Anadolu Efes maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Türk Telekom Anadolu Efes maçı bugün saat 18.00’de Ankara Arena’da oynanacak. Mücadele Bein Sports 5 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Türk Telekom Anadolu Efes maçı hangi kanalda ve ne zaman? Türk Telekom Anadolu Efes maçı şifresiz mi?

Anadolu Efes, serinin ilk maçını 99-79 kazandı ve galip gelmesi durumunda yarı finale yükselen taraf olacak.

Eğer Türk Telekom kazanırsa, serinin üçüncü ve son maçı Anadolu Efes'in ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak. Bu eşleşmenin galibi, yarı finalde Pınar Karşıyaka-Galatasaray Ekmas eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.


Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal