Türk Kızılay, Gazze'deki Mağdurlara Umut Olmaya Devam Ediyor

Türk Kızılay, tüm zorluklara rağmen Gazze’deki çatışma mağdurlarına destek olmayı sürdürüyor. Günlük 15 bin öğün sıcak yemek dağıtan Türk Kızılay, bu sayıyı yardımseverlerin katkılarıyla artırmayı hedefliyor. Gazze’deki Kızılay Aşevi, bağışlar sayesinde daha fazla insana ulaşarak, zor durumdaki halka bir nefes olmayı amaçlıyor.

26.08.2024-17:01 - (Son Güncelleme: 26.08.2024-17:06) Türk Kızılay, Gazze'deki Mağdurlara Umut Olmaya Devam Ediyor

Gazze’deki çatışmaların yol açtığı gıda krizi derinleşirken, Türk Kızılay, mağdurların yanında yer alarak yardım çalışmalarına devam ediyor. Sınır kapılarından insani yardımların geçişindeki kısıtlamalar, bölgedeki gıda erişimini zorlaştırıyor. 

Türk Kızılay'ı Gazze'nin İmdadına Yetişiyor

Bu zor koşullara rağmen faaliyetini aralıksız sürdüren Türk Kızılay Gazze Aşevi, günlük 15 bin öğün sıcak yemek dağıtarak Gazze halkına destek oluyor. Yardımseverlerin bağışlarıyla bu sayı daha da artırılabilir ve daha fazla insanın sofrasına umut götürülebilir.

Türk Kızılay, Gazze'deki Mağdurlara Umut Olmaya Devam Ediyor

Türk Kızılay’ın Gazze’deki yardım çalışmalarına katkıda bulunmak isteyenler, www.kizilay.org.tr üzerinden, dijital bankacılık ile Kızılay mobil bağış uygulaması aracılığıyla ya da 2668’e GAZZE yazarak kısa mesaj gönderebilirler (1 SMS 50 TL). Unutmayın, yapacağınız her bağış, Gazze’de bir sofraya daha umut olabilir.

Türk Kızılay, Gazze'deki Mağdurlara Umut Olmaya Devam Ediyor

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal