Turgutlu'da Dürüstlük Örneği: Temizlik İşçisi 40 Bin Lira Buldu

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde temizlik işçisi, bulduğu para dolu çantayı zabıtaya teslim etti.

02.10.2024-17:23 - (Son Güncelleme: 02.10.2024-17:23) Turgutlu'da Dürüstlük Örneği: Temizlik İşçisi 40 Bin Lira Buldu

Turgutlu'da Temizlik İşçisi Dürüstlüğüyle Öne Çıktı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, belediyenin temizlik işleri müdürlüğünde görevli Filiz Gölmez, park temizliği yaparken önemli bir buluşa imza attı. Atatürk Parkı’nda yaptığı rutin temizlik esnasında, bir bankın üzerinde unutulmuş bir çanta fark etti.

40 Bin Lira ve Evrak Buldu

Gölmez, çantayı kontrol ettiğinde içinde tam 40 bin lira nakit para ve önemli evraklar bulunduğunu gördü. Çantanın sahibini bulmak amacıyla Zabıta Müdürlüğüne hemen bilgi verdi.

Çanta Sahibi Kısa Sürede Bulundu

Yapılan çalışmalara göre, çantanın sahibi kısa zamanda Zabıta Müdürlüğüne başvurdu. İlgili incelemelerin ardından, paranın ve evrakların kendisine teslim edilmesi sağlandı.

Başkan Akın'dan Teşekkür ve Ödül

Filiz Gölmez’in bu duyarlı davranışı, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın tarafından takdirle karşılandı. Başkan Akın, Gölmez’i makamında kabul ederek, gösterdiği örnek davranıştan dolayı kendisine teşekkür etti ve hediye takdiminde bulundu. Bu olay, ilçede dürüstlüğün ve erdemliliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde belediyenin temizlik işleri müdürlüğünde görevli Filiz Gölmez (sağ...

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde belediyenin temizlik işleri müdürlüğünde görevli Filiz Gölmez (sağ 2), park temizliği yaptığı sırada bulduğu ve içerisinde 40 bin lira nakit ve evrak olan çantayı, sahibine ulaştırılmak üzere zabıtaya teslim etti. Gölmez, belediye başkanı Çetin Akın (sol 2) tarafından ödüllendirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal