Bu yiyecekleri yanlış pişiriyor ya da tüketiyorsunuz. işte, yiyeceklerin doğru tüketimi...
Sarımsaktaki faydayı görebilmek için soyduktan 10 dakika sonra kullanın.
Suşi genellikle çubuklarla yense de bu yanlıştır. suşi elle yenir.
Siyah çaya süt katarak tüketildiğinde tüm antioksidan özelliğini kaybedersiniz. bu nedenle sadece çay şeklinde tüketilmelidir.
Sürekli dile getirilen bir diğer konu brokolinin haşlandığında besin değerlerini kaybettiğidir. bu nedenle uzmanlar çiğ tüketilmesini önerir.
Çilek doğrandığında ışığa ve oksijene karşı hassas hale gelip hemen bozulur üstelik besin değerleri kaybolur. bu nedenle direkt yenmelidir.
Domates çiğ şekilde değil haşlanarak tüketilmelidir. böylece kalp hastalıkları ve tümore karşı korur.
Kuşkonmazlar fırında değil haşlama usulüyle ya da buharda pişirilmelidir. suda bile besin değerini kaybeden kuşkonmaz için en ideal pişirme buharda pişirme tekniğidir.