TÜİK, personel ihtiyacını karşılamak için iş başvurularını başlattı: Çok sayıda personel alınacak!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), altyapısını güçlendirmek ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla 21 sözleşmeli personel istihdam edecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TÜİK'in Yazılım, Ağ ve Sistem Yönetimi ile Veri Yönetimi daire başkanlıklarında görev alacak olan personel, kurumun farklı alanlarında uzmanlaşacak.

20.05.2024-11:54 - (Son Güncelleme: 20.05.2024-16:02) TÜİK, personel ihtiyacını karşılamak için iş başvurularını başlattı: Çok sayıda personel alınacak!

TÜİK tarafından paylaşılan, alınacak personel kadroları şu şekilde belirlendi: 5 kişi kıdemli .net yazılım geliştirme uzmanı, 3 kişi kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, 2 kişi kıdemli sistem uzmanı, 2 kişi kıdemli ağ ve güvenlik uzmanı, 1'er kişi kıdemli sistem uzmanı, kıdemli ağ uzmanı, yazılım proje yöneticisi, kıdemli siber güvenlik uzmanı, yazılım test uzmanı, sistem uzmanı, siber güvenlik uzmanı, veri tabanı yöneticisi ve veri bilimci.

Başvurular, 3 Haziran tarihine kadar TÜİK Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Hizmeti veya Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden elektronik olarak yapılabilecek. Genel ve özel şartları sağlayan adaylar arasından sınava katılacakların listesi, kurumun internet sitesinde 26 Haziran'da ilan edilecek.

Sınav tarihleri açıklandı

Uygulamalı ve sözlü sınavlar ise 1-12 Temmuz tarihleri arasında TÜİK merkezinde gerçekleştirilecek. Bu süreçte adaylar, uzmanlaşacakları alanlarda bilgi ve becerilerini kanıtlayacakları bir fırsat elde edecekler. TÜİK'in personel alımıyla, kurumun teknolojik altyapısının güçlendirilmesi ve veri yönetimi kapasitesinin artırılması hedefleniyor.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal