Tuğba Ekinci Taciz Suçunu Kadınlara Yükleyerek Yeni Bir Skandala İmza Attı!

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Armağan Çağlayan’a konuk olarak gittiği programda taciz konusuyla ilgili skandal açıklamalara imza attı. İşte o detaylar…

31.12.2021-13:31 - (Son Güncelleme: 31.12.2021-14:03)

Yıllar önce çıkardığı ‘’O Şimdi Asker’’ şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Tuğba Ekinci, 2005 yılında çıkardığı şarkıdan sonra uzun bir sessizliğe gömülmüştü. Şarkıcılık alanında gömüldüğü o sessizliği, genellikle yaptığı açıklamalar ve tartışmalar ile dolduran Ekinci katıldığı programlarda sergilediği tutumlar ve sözler ile gündeme geldi. Yaptığı bazı skandal açıklamalarla magazin gündemine damgasını vuran ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan’ın programına konuk oldu. Youtube da yayınlanan programda Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, sarf ettiği sözlerle yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemiş oldu. Hem magazin gündeminde hem de sosyal medyada ayağa kaldıran yorumlar yapan şarkıcı, yaptığı bu açıklamalardan sonra nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. 

EKİNCİ’NİN AÇIKLAMLARI HERKESİ AYAĞA KALDIRDI

Youtube'da düzenli olarak ünlüleri davet edip, sonrasında merak ettiği soruları soran ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, dijital mecrada içerik üretmeye devam ediyor. Yılların eskimeyen sunucusu ve televizyoncusu Çağlayan’ın geçiş yaptığı dijital mecrada da takipçileri hızla artıyor. Ünlü sunucunun bu hafta programına konuk olduğu kişi ise şarkıcı Tuğba Ekinci’ydi. Ekinci sohbet havasında geçen röportajda, hiç tacize uğramadığını belirttikten sonra skandal açıklamalara imza attı. Ünlü şarkıcı tacize uğramadığını söyledikten sonra; ‘’Bu zamana kadar deliyle, manyakla uğraşmadım. Hani derler ya tacize uğradım diye başıma hiç böyle bir şey gelmedi’’ dedi. Buna karşılık olarak programın sunuculuğunu üstlenen Çağlayan ise, ‘’Şanslısınız’’ ifadesini kullandı. Ünlü televizyoncunun bu sözünden sonra Tuğba Ekinci bunun bir şans olmadığını söyleyerek; ‘’Ben onu her zaman şöyle düşünüyorum; O seviyeye getiren bayanlar’’ diyerek skandal açıklamalara imza attı. Kurduğu cümlenin ne kadar yanlış olduğunu kendisi de bilen Ekinci lafını değiştirerek; ‘’Normal insandan bahsediyorum. Mesela sevgilisini seviyor, sonrasında şikayet ediyor. Sen onu zaten öyle aldın. Kadınlarımız zevkini aldıktan sonra suçluyor’’ ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci’nin meydana gelen taciz olaylarına yönelik bakış açısı ise sosyal medyaya ve magazin gündemine bomba gibi düştü. 

tuğba ekinci

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal