Trump'tan Elon Musk'a Teklif: Danışmanlık Yapabilir

Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump, seçimi kazanması durumunda Elon Musk'ın kabinede yer alması için teklifte bulunabileceğini fakat Musk'ın yoğun çalıştığı için görev alamayacağını bu durumda da kendisinin danışmanlık yapabileceğini belirtti.

27.08.2024-15:32 - (Son Güncelleme: 27.08.2024-15:32) Trump'tan Elon Musk'a Teklif: Danışmanlık Yapabilir

Eski ABD Başkanı ve Kasım ayında yapılacak olan başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump, seçimi kazanması durumunda, Elon Musk'ın kabinede yer alması çağrısında bulunduğunu ama Musk'ın kabinede görev alamayacak kadar yoğun olduğunu bu yüzden de kendisinin danışman olarak yanında yer alabileceğini söyledi.

Trump, ABD'li YouTube yayıncısı ve eski asker Shawn Ryan'ın programına katıldı. Trump'ın konuşmaları şu şekilde:

Trump: Musk Danışmanlık Yapabilir

"O da dahil olmak istiyor. Bakın, büyük işletmeler yönetiyor ve bu yüzden gerçekten yapamaz. Onu kabineye alırdım, kesinlikle, ama yaptığı onca şeyle bunu nasıl yapabileceğini bilmiyorum. Ama deyim yerindeyse danışmanlık yapabilir ve size çok iyi fikirler verebilir."

Donald Trump, daha önce bir medya kuruluşuna yaptığı açıklamalamada kazanması durumunda, Elon Musk'a kabinde görev alması gerektiğini ya da danışmanlık yapabilmesi yönünde teklifte bulunduğunu söylemişti.

Trump'ın Teklifine Elon Musk'tan Olumlu Yanıt

Sosyal medya hesabında kendini "bakan" olarak tasvir eden yapay zekayla oluşturulmuş bir fotoğraf paylaşan Musk, "Hizmet etmeye hazırım." ifadesini kullanmıştı.

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal