TRT Yeşil Vadinin Kızı dizisi ne zaman başlayacak? Yeşil Vadinin Kızı dizisi oyuncuları ve konusu

TRT kanalı dünya genelinde ses getiren bir yapım olan 'Anne With An E' disiznin Türkiye uyarlaması 'Yeşil Vadinin Kızı' isimli diziyi ekranlarda seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Dizinin fragman ve afişinin yayınlanması sonrası ise izleyiciler TRT'nin Yeşil Vadinin Kızı dizisini ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladılar. İşte dizinin yayın tarihi ve Yeşil Vadinin Kızı dizisi oyuncuları ve konusu..

02.04.2022-15:53 - (Son Güncelleme: 02.04.2022-15:53) TRT Yeşil Vadinin Kızı dizisi ne zaman başlayacak? Yeşil Vadinin Kızı dizisi oyuncuları ve konusu

TRT 1, ekranlarında son dönemlerde 'Kara Tahta' ve 'Kasaba Doktoru' dizileri ile adından çok fazla söz ettirirken şimdi de dünyada büyük yankı uyandıran yabancı dizini Türkiye uyarlaması ile çok konuşulacağa benziyor. 

TRT Yeşil Vadinin Kızı dizisi ne zaman başlayacak?

Daha önce Netflix’te üç sezon olarak yayınlanan ve büyük ilgi gören "Anne With An E" isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan 'Yeşil Vadinin Kızı' adlı diziyi ekranlara getirmeye hazırlanan TRT, Lucy Maud Montgomery'e ait klasik çocuk edebiyatında yer alan Anne Green of Green Gables’ın uyarlaması olan hikayeyi izleyicilerin beğenisine sunmak için gün sayıyor.

TRT Yeşil Vadinin Kızı dizisi ne zaman başlayacak?

Netflix platformunda 3 sezon süren ve ilgiyle izlenen "Anne With An E" isimli dizi hem  atmosferiyle hem de oyuncu kadrosuyla oldukça fazla sevilmişti. Dizinin başrollerinde Amybeth McNulty yer alırken siz çok sayıda ödüle layık görüldü. Dizinin Türkiye uyarlaması olan Yeşil Vadinin Kızı isimli dizisinin de TRT'de yayınlanmasına karar verilirken dizinin ilk tanıtım fragmanı izleyicilerle buluşturuldu.

TRT Yeşil Vadinin Kızı dizisi ne zaman başlayacak?

Yeşil Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Çağır Nurhak Aydoğdu otururken dizinin başrolünde ise son dönemlerde hızla yıldızı parlayan çocuk oyuncu Beren Gökyıldız üstlendi. Beren Gökyıldız'ın dizide "Anne" karakterinin Türk versiyonuna çevirirken "Melissa" yı oynayacağı öğrenilirken dizinin çekimlerinin İstanbul'un Şile ilçesinde yapılacağı öğrenildi.

Yeşil Vadinin Kızı dizisinin konusu

Yeşil Vadinin Kızı dizisi oyuncuları ve konusu

Lucy Maud Montgomery’e ait klasik çocuk edebiyatı kitaplarından Anne Green of Green Gables’dan uyarlama olarak alınan Anne With E’nin konusu Matthew ve Marilla Cuthbert kardeşlerin çiftliklerinde yaşadıkları hayat işleniyor. Çiftliğe yardımcı olması için yanlarına aldıkları bir erkek çocuğunu evlat edindiklerini sanıp aslında hayat dolu bir kız çocuğunu evlat edindiklerini anlayan iki kardeşin birlikte yaşadıkları hayatta başlarında geçen olaylar ele alınıyor.

Yeşil Vadinin Kızı dizisinin  oyuncuları:

Beren Gökyıldız, Aslı Altıkulaç Saçar, Ece Gürer, Deniz İrem Morkoç, Dila Uca, Berfin Alarçin, Berk Yıldırım, Beril Özcan, Sezin Bozacı, Onur Dikmen, Ezgi Ulusoy Tamer, Aslıhan Aksel, Özkan İpek, Görkem Ece Ercan, Mert Aydoğdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal