Trexup Akademi’nin İstihdam Garantili E-İhracat Uygulamalı Eğitim Programı başvuları başladı

Trexup Akademi’nin e-ihracat uzmanı yetiştirmek amacıyla düzenlediği İstihdam Garantili E-İhracat Uygulamalı Eğitim Programı başvuları başladı. Peki kayıt süresi ne kadar? Program kapsamında verilecek eğitimler neler? İşte detaylar…

19.10.2023-12:10 - (Son Güncelleme: 19.10.2023-12:10) Trexup Akademi’nin İstihdam Garantili E-İhracat Uygulamalı Eğitim Programı başvuları başladı

E-İhracat alanında kendini geliştirmek isteyenler için büyük bir fırsat sunan Trexup E-İhracat Şirketi, İstihdam Garantili E-İhracat Uygulamalı Eğitim Programı başvularının başladığını duyurdu. E-İhracat alanında kendisine kariyer hedefleyen binlerce kişiye istihdam garantili eğitim imkanı sunan Trexup E-İhracat Şirketi, başvuruların 31 Ekim’e kadar devam edeceğini belirtirken, İstihdam Garantili E-İhracat Uygulamalı Eğitim Programı hakkında merak edilenleri cevapladı. 

Garantili E-İhracat Uygulamalı Eğitim Programı başvuları başladı

Trexup, Türkiye’nin ihracatını artırmak, ülke ekonomisini büyütmek ve Türk markalarının uluslararası düzeyde tanınmasını sağlamak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İstihdam Garantili E-İhracat Uygulamalı Eğitim Programı ile binlerce kişiye meslek edinme fırsatı sunan Trexup, program kapsamında verilecek eğitimler hakkında duyuruda bulundu. 

Program kapsamında verilecek eğitimler 

1. E-İhracat  

2. Amazon  

3. Etsy  

4. Dijital Pazarlama  

5. Global’de Marka İletişimi  

Programın öne çıkan özellikleri 

-2 Ay Süreli Online Eğitim

-Uygulamalı Workshop 

- 4 Ay Süreli Pratik Çalışma 

- İstihdam 

Program ücreti 

Programın ücreti 2 aylık eğitim süreci için 5.000 TL+KDV (toplam 6.000 TL)’dir. Kredi kartı ile peşin ya da vade farksız 5 taksit ile ödemeyi yapabilirsiniz.   


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal