Trendyol Süper Lig: Hatayspor ve Kayserispor Beraberlik Uğruna Mücadele Etti

Hatayspor ile Kayserispor'un 0-0 berabere kalan maçı, heyecan dolu anlara sahne oldu.

26.10.2024-15:12 - (Son Güncelleme: 26.10.2024-15:12) Trendyol Süper Lig: Hatayspor ve Kayserispor Beraberlik Uğruna Mücadele Etti

Trendyol Süper Lig Heyecanı Devam Ediyor

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Atakaş Hatayspor, Bellona Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İlk Yarıda Kaçan Fırsatlar

Karşılaşmanın ilk dakikasında, Hataysporlu Rui Pedro, sol kanatta Rivas'a pas verdi. Rivas’ın plase vuruşu, Kayserispor kalecisi Bilal Bayazıt tarafından engellendi.

İkinci dakikada, Hatayspor'un bir korneri sonrasında Diack, topu Calvo'ya aktardı. Calvo'nun yakın mesafeden çektiği şut kaleciden döndü, fakat Calvo'nun ikinci vuruşu da auta gitti.

32. dakikada, Kayserispor'un Cardoso'su sol kanattan ceza sahasına girdi. Nazon'a pas veren Cardoso, kale önünde gelişen pozisyonda Kaytar Kayra Yılmaz'ın şutunu, kaleci Erce Kardeşler çıkardı.

43. dakikada, Kayserispor etkili bir saldırıyla Hatayspor savunmasını zorladı. Sağ kanatta Cardoso'nun ortasında, Hasan Ali Kaldırım'ın indirdiği topu Nazon değerlendirme şansı buldu ancak Erce Kardeşler yine gole izin vermedi.

Saygı Duruşu ile Zor Günler Unutulmadı

Maç öncesinde, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketine (TUSAŞ) yönelik bir terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Karşılaşmanın ilk yarısı sonunda skora yansıyan bir değişiklik olmadı ve taraflar soyunma odasına beraberlikle gitti.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Atakaş Hatayspor ile Bellona Kayserispor, Mersin Stadyumu'nda...

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Atakaş Hatayspor ile Bellona Kayserispor, Mersin Stadyumu'nda karşılaştı. Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay (fotoğrafta) maçı saha kenarında takip etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal