Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu, kaça kadar açık? 2022 Trendyol Express hafta sonu çalışma saatleri

Online alışveriş sektörünün lider markalarından Trendyol’un kargo şirketi olan Trendyol Express’in hafta sonu çalışma saatleri gündemde yer alıyor. Peki Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu, kaça kadar açık? İşte 2022 Trendyol Express hafta sonu çalışma saatleri...

29.05.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-13:57) Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu, kaça kadar açık? 2022 Trendyol Express hafta sonu çalışma saatleri

Koronavirüs salgınının ilk dönemlerinde oldukça popülerleşen online alışveriş sektörünün lider markalarından Trendyol, son zamanlarda hayata geçirdiği Trendyol Express ile beraber kendi kargo şirketini de kurdu. Trendyol’un hizmet kapasitesini geliştiren Trendyol Express’in hafta sonu çalışma saatleri vatandaşın merak ettiği konular arasında yer alıyor. 2022 Trendyol Express hafta sonu çalışma saatlerini öğrenmek isteyenler internet üzerinden araştırma yapıyor.

Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu, kaça kadar açık?

Türkiye’nin en çok tercih edilen e-ticaret markalarından Trendyol’un kargo şirketi Trendyol Express Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Trendyol Express hafta sonu

Hafta içi ve Cumartesi günlerinde saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında hizmet veren Trendyol Express’te kargo gelmeden önce telefon ile bildirim uygulaması bulunmamaktadır. Yani siparişi veren kişinin siparişin adresinde olması gerekiyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal