Trakya'da AK Parti Teşkilatlarından İsrail Saldırılarına Protesto

AK Parti Trakya teşkilatları, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınadı ve durumu eleştirdi.

07.10.2024-14:36 - (Son Güncelleme: 07.10.2024-14:36) Trakya'da AK Parti Teşkilatlarından İsrail Saldırılarına Protesto

Trakya'da İsrail'in Filistin'e Yönelik Saldırılarına Protesto

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da AK Parti teşkilatları, İsrail'in Filistin'e uyguladığı saldırıları kınadı. AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birim Başkanı Murat Nalça, yaptığı açıklamada, İsrail'in 1930'ların Nazi Almanyası'na benzer bir yaklaşım sergilediğini vurguladı.

Kaybedilen Hayatlar ve İhlaller

Nalça, "Yine tıpkı Nazi Almanyası gibi saldırgan, şımarık ve küstah davranışlar sergilemektedir. Bugün de İsrail durdurulmadığı takdirde tüm bölgeyi ateşe atana kadar devam edecektir," dedi.

Ayrıca, Türkiye'nin her platformda Filistin'in haklı davasını savunduğunu belirten Nalça, "Filistin'e yapılan insani yardımların büyük çoğunluğu ülkemiz tarafından gerçekleştirilmektedir," şeklinde konuştu.

Kırklareli’de Protesto Etkinliği

Kırklareli'de de AK Parti İl Başkanlığı, saldırılara karşı bir program düzenleyerek İsrail'in eylemlerini kınadı. Programda Yunus Ercan Dağtaş, "Filistin davasını savunmaya devam edeceğiz," dedi.

Tekirdağ'da Birleşme

Tekirdağ’da ise vatandaşlar, Ali Gümüş liderliğinde bir araya gelerek İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Gümüş, "7 Ekim sadece bir başlangıç değil, İsrail'in saldırılarının daha da yoğunlaşmasıdır," ifadesini kullandı.

Program sonunda, Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş ve Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak ile birlikte fotoğraf sergisi gezildi.

Edirne'de, AK Parti İl Başkanlığınca İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı...

Edirne'de, AK Parti İl Başkanlığınca İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının birinci yılı dolayısıyla basın açıklaması yapıldı. İl Başkan Yardımcısı ve İnsan Hakları Birim Başkanı Murat Nalça, açıklamalarda bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal