06.11.2023-12:38 (Son Güncelleme:06.11.2023-18:01)


1

Televizyon programcısı ve sunucusu olan Metin Uca'nın menajeri sağlık durumuna ilişkin son bilgileri aktardı.



2

Menajer Kübra Kalem Baykara Uca'nın dün akşam operasyon geçirdiğini belirterken, "Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz." cümlelerini kurdu.



3

Metin Uca aktif bir şekilde kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda trafik kazası geçirdiğini takipçilerine duyurmuştu.



4

Araç kullanırken bir anda bilinç kaybı yaşadığını ifade eden Uca, "Kendimden geçmem sonucu ağaca vurarak durabildim" demişti.



5

Uca’nın menajeri ünlü sunucunun 2 saat süren zorlu bir operasyon geçirdiğini belirtirken, kritik bir 24 saatin içerisinde olduklarının altını çizdi ve açıklamalarda bulundu:



6

‘’Dostlarımıza ve sevenlerimize son durum açıklaması:



7

3 Kasım saat 15.15'te geçirdiğimiz trafik kazasına sebebiyet veren şah damar tıkanıklığı ve pıhtı nedeniyle dün aksam canım Metin Uca'yı acil operasyona aldılar. 2 saat süren zorlu ve riskli operasyon başarılı geçti. Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz. Canım Metinimiz seni çok seviyoruz.



8

Benim dışımda verilen bilgilere itimat etmeyiniz. Gerekli açıklamayı gelişmeler oldukça bu hesaptan yapacağım Kübra Kalem Baykara Metin Uca'nin menajeri’’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR