Trabzonspor TFF'ye Atatürk Olimpiyat Stadı için başvuruda bulundu!

Lider Trabzonspor, Başakşehir maçında stat değişikliği için TFF ile ön görüşmede bulundu. Şampiyonluğu İstanbul'daki taraftarlarıyla da kutlamayı planlayan fırtına, 38. haftadaki Başakşehir maçının Fatih Terim Stadı'ndan, 70 bin kişilik kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınmasını istedi.

09.04.2022-15:03 - (Son Güncelleme: 09.04.2022-15:16)

Süper Lig'de en yakın rakibi olan Konyaspor'un 13 puan önünde yer alan Trabzonspor şampiyonluğunu ilan etmek için geri sayıma başladı. Bordo mavililer 33. haftada Karagümrük maçında mutlu sona ulaşmayı arzuluyor. Trabzonspor, TFF talimatları gereği son iç saha karşılaşması olan Altay karşılaşmasında kupasını taraftarlarının önünde kaldıracak. Fakat Trabzonspor'dan TFF'ye dikkat çeken bir talep geldi.

İstanbul'daki taraftarlarla buluşulmak isteniyor

Ligin son maçında Başakşehir ile İstanbul'da oynayacak Trabzonspor, bu maçın Fatih Terim Stadı yerine 70 bin kişilik olan Atatürk Olimpiyat Stadı'na alınması için Başakşehir ile ön görüşme yaptı. Turuncu lacivertlilerin bu öneriye sıcak baktığı ve teklifin kabul görmesi halinde İstanbul'daki taraftarlarla büyük bir kutlama yapılacağı öğrenildi.

Trabzonspor Olimpiyat'ta kutlama yapmak istiyor.

Bordo mavilileri heyecanlandırdı

Trabzonspor'un TFF'ye yaptığı bu talep başta İstanbul'da yaşayan bordo mavili taraftarları çok heyecanlandırmış durumda. Fırtına şampiyonluğa hazırlanırken gerek Trabzon şehrinde gerek diğer şehirlerde yoğun hazırlıklar da devam ediyor. Bu anlamda Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi halinde ortaya çıkacak renkli görüntüler de herkes tarafından büyük bir merak konusu haline geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal