Trabzonspor Tecrübeli Teknik Direktörler Anlaştı! 5. Kez Geri Dönüyor

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile anlaştı. Şenol Güneş 5. kez Trabzonspor'da görev alacak.

03.09.2024-16:12 - (Son Güncelleme: 03.09.2024-16:12) Trabzonspor Tecrübeli Teknik Direktörler Anlaştı! 5. Kez Geri Dönüyor

Bir süredir başarısız sonuçlar alan, UEFA Konferans Ligi Play-Off turunda oynadıkları maçları kaybederek Avrupa macerasının erkenden sonlandıran bordo-mavililerde takım ve yönetim taraftarlar tarafından sürekli eleştiriliyordu. 

Abdullah Avcı ile Yollar Ayrılmıştı

Avrupa'ya vedadan kısa bir süre önce takımdan tazminatsız ayrılan Abdullah Avcı, takımıyla 1 Süper Lig ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Gündemde 2 İsim Vardı

Abdullah Avcı'nın ayrılığından sonra teknik direktör arayışına giren borda-mavili yönetimin gündeminde 2 teknik adam vardı. Bunlar; Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ile Şenol Güneş'ti. 

Teknik Direktör Fatih Tekke, Trabzonspor'un başına geçme olasılığını şu sözlerle değerlendirmişti:

"Trabzonspor'u şu an ilk defa senden duyuyorum. Türkiye'de her şey mümkün. Trabzonspor'a ayrıcalıklı bakıyoruz. Benim memleketim ama şu an öyle bir şey yok."


Şenol Güneş Trabzonspor'da

TRT Spor 'un haberine göre; Trabzonspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Fatih Tekke'den olumlu cevap alamayan bordo- mavili yönetim, Şenol Güneş ile anlaştı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın ofisinde gerçekleştirilen görüşmede, Şenol Güneş'le anlaşmaya varıldığı aktarıldı.

İlk Maç Beşiktaş'la

Tecrübeli Teknik Direktörün, perşembe günü takımın başında ilk antrenmana çıkması bekleniyor. Trabzonspor'un yeni teknik adamla çıkacağı maç ise Beşiktaş'la. 

Damla Eroğlu
damlaeroglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal