Trabzonspor St Gallen maç özeti ve golleri izle ATV | TS St Gallen youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor sahasında İsviçre ekibi St Gallen ile karşılaşacak. Zorlu karşılaşma öncesinde futbol severler maçın özet görüntüleri için Trabzonspor St Gallen maçı özeti izle, Trabzonspor St Gallen maç özeti, Trabzonspor St Gallen özet izle, Trabzonspor St Gallen maçı özeti ATV, Trabzonspor St Gallen A Spor özet gibi terimleri sorguluyor. İşte merak edilenler…

29.08.2024-21:30 - (Son Güncelleme: 29.08.2024-22:52) Trabzonspor St Gallen maç özeti ve golleri izle ATV | TS St Gallen youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

Trabzonspor St Gallen maç özeti için araştırmalar yoğunlaştı. UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir ile beraber ülkemizi temsil eden Trabzonspor St Gallen ile bugün oynayacağı maça yüksek konsantrasyon ile hazırlandı. Bordo mavililer golsüz sonuçlanan ilk maçta yapamadığını rövanş maçında yaparak turu geçmek istiyor. Trabzonspor St Gallen maçı özeti, Trabzonspor St Gallen maçı ne zaman hangi kanalda, Trabzonspor St Gallen özet izle, Trabzonspor St Gallen ATV özet, Trabzonspor St Gallen ATV canlı izle gibi terimler ise konu hakkında en çok araştırılan terimler olarak öne çıkıyor. 

Trabzonspor St Gallen ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor St Gallen maçı 29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Papara Park’ta oynanacak. 

Trabzonspor St Gallen maçı ATV ekranlarında canlı ve şifresiz yayınlanacak. 

Trabzonspor St Gallen maçı hakemi kim olacak?

Trabzonspor St Gallen maçı hakemi Andris Treimanis olacak.

Trabzonspor St Gallen maç özeti ve golleri izle ATV | TS St Gallen youtube geniş özeti ve maçın golleri 2024

Trabzonspor St Gallen muhtemel 11

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Savic, Denswill, Barisic, Okay, Mendy, Visca, Bardhi, Trezeguet, Draguş

St. Gallen: Ati-Zigi, Faber, Ambrosius, Vallci, Okoroji, Görtler, Quintilla, Witzig, Toma, Geubbels, Akolo

Trabzonspor St Gallen maçı özeti izle ATV 2024

Trabzonspor St Gallen maçının merakla beklenen özet görüntülerini izlemek için karşılaşma sona erdikten sonra ATV’nin Youtube kanalını aratabilirsiniz. Öte yandan Trabzonspor St Gallen maç özeti A Spor ekranlarında da HD görüntü kalitesiyle yayınlanacak.

Trabzonspor elenirse ne olur? 

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi'nde St. Gallen ile oynayacağı rövanş maçında tur atlama şansını elinde bulunduruyor. İsviçre'de oynanan ilk karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlanmıştı. Bu durumda, Trabzonspor'un alacağı tek farklı bir galibiyet, bordo-mavililerin bir üst tura yükselmesini sağlayacak. Eğer maç yine berabere biterse, uzatma dakikalarına geçilecek ve bu bölümde de eşitlik bozulmazsa, turu geçecek takım penaltı atışlarıyla belirlenecek. Ancak, St. Gallen'in olası bir galibiyeti, Trabzonspor'un Avrupa macerasının sona ermesine neden olacak.

Konferans Ligi’nde 8. maç

Trabzonspor, St. Gallen ile oynayacağı bu rövanş maçıyla birlikte UEFA Konferans Ligi'nde 8. kez sahne alacak. Bordo-mavililer, bu turnuvada ilk olarak 2021-22 sezonunda Norveç temsilcisi Molde ile eşleşmişti. Oynadığı 7 maçta 3 kez berabere kalan Trabzonspor, 3 maçta mağlubiyet alırken, yalnızca 1 kez galip gelebildi. Bu süreçte 6 gol atan Karadeniz ekibi, kalesinde ise 11 gol gördü. Trabzonspor, bu sezonki maçta alacağı bir galibiyetle hem turu geçmeyi hem de UEFA Konferans Ligi'ndeki başarılarına bir yenisini eklemeyi hedefliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal