Trabzonspor şampiyonluğunu ne zaman ilan eder, en erken ne zaman şampiyon olur?

Ligin bitmesine günler kaldı. Trabzonspor ise şuan şampiyonluk koltuğunda oturuyor olması ve ligin tamamlanmasına az kalmasından dolayı Trabzonspor'un ne zaman şampiyonluğunu ilan edeceği merak ediliyor.

14.03.2022-19:49 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-19:50) Trabzonspor şampiyonluğunu ne zaman ilan eder, en erken ne zaman şampiyon olur?

Süper Lig heyecanlı karşılaşmaların birbiri ardına geldiği bir dönem yaşamakta. Birçok olayda yine bu dönem olan Lig'de dikkat çekiyor. Olaylar böyle heyecanlı ilerlerken ise Trabzonspor şampiyonluğunu garantiledi diyebiliriz. Takım konu ile ilgili kesin kazandık demese de ilerleyen süreçler durumu değiştiremeyecek gibi görünmekte. 

Trabzonspor şampiyonluğunu ne zaman ilan eder?

Trabzonspor karşısında şuanda en yakın takım Konyaspor olarak görünmektedir. İki takım arasında 15 puan bulunmakta. Ligin bitmesine ise sadece 9 hafta kaldı. 

Ligin bitme süresine göre bir senaryo hazırlanması gerekirse; Trabzonspor ligin 31’inci haftasında en yakın rakibi Konyaspor ile olan puan farkını 21’e çıkarırsa, ligin bitimine 7 hafta kala şampiyonluğunu duyurabilecek gibi görünmekte. 

Trabzonspor

Başka bir senaryo mevcut mu?

Şampiyonluğun açıklanması için bir başka ihtimal ise; Trabzonspor, Konyaspor’un bundan sonraki maçlarında puan kaybetmediği düşünülürse 12 puan daha toplamış olur ve şampiyonluğu artık daha kesin olur. Bordo-mavililer, bu senaryo üzerinden düşünülürse, sadece 4 maç daha kazanırsa 17 Nisan’da Süper Lig bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu kutlayabilir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal