Trabzonspor, Murat Cem Akpınar'ın Giresunspor'a transferini duyurdu!

Şampiyon Trabzonspor 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Murat Cem Akpınar'ın Giresunspor'a 1 sezonluğuna bedelsiz bir şekilde kiralık olarak transfer olduğunu KAP'a açıkladı. Oyuncu ile ilgili gelişme büyük dikkat çekti.

28.06.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-14:03)

Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da oldukça hareketli saatler yaşanıyor. Yeni sezon öncesi kadro planlamalarında değişim yaşayan takımda kadroya katılacak oyuncular yanı sıra kadrodan gönderilecek isimler de büyük merak konusuydu. Bordo mavililerde bu anlamda takımdan gönderilmesi planlanan Murat Cem Akpınar hakkında kritik karar geldi. Oyuncunun Giresunspor'a transfer olduğu aktarıldı.

Kiralık olarak gidiyor

Şampiyon Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transferde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde kadro planlamalarına geçen takımda yeni sezonda da her kulvarda güçlü bir kadro kurulmak isteniyor. Bu doğrultuda ise bazı isimlerle yolların ayrılmasına karar verildi. Trabzonspor'da yolların ayrılması planlanan isimlerden birisinin de Murat Cem Akpınar olduğu öğrenilmişti. Fırtınada oyuncu hakkında ise kritik karar geldi. Futbolcu, Giresunspor'a 1 yıllığına kiralandı.

Oyuncu Giresunspor'a transfer oldu.

Fazla forma şansı bulamadı

Oyuncu geçen sezon 2 lig ve 2 kupa maçında bordo mavili formayı terletti. Oyuncunun da daha fazla forma şansı bulmak istediği için başka takıma transfer olmaya karar verdiği gelen bilgiler arasında yer almakta. 2026'ye kadar Trabzonspor ile sözleşmesi olan oyuncu 2022-23 sezonunda Giresunspor formasını terletecek.

Oyuncunun kariyeri

Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan Murat Cem ardından 1461 Trabzon takımına kiralandı. Ardından ise Trabzonspor'a dönen oyuncu sonrasında Hekimoğlu'na kiralık olarak gitti. Oyuncu daha sonraki dönemde ise Kocaelispor'un kiralık olarak yolunu tuttu. Futbolcu geçen sezon Trabzonspor'a geri dönerken takımıyla şampiyonluk coşkusu yaşadı. 23 yaşındaki oyuncu son olarak ise Giresunspor'a 1 yıllığına kiralandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal