24.12.2021-11:54 (Son Güncelleme:25.12.2021-22:40)


1

Trabzonspor'da Edgar Le'nin sezonu kapatmasının ardından yönetim Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın acil isteği üzerine stoper transferi için kolları sıvadı. Süper Lig ekibiyle görüşmeler başladı.



2

Spor Toto Süper Lig'in lideri Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sakatlık krizinin ardından Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde stoper transferi için görüşmelerine hızlıca başladı.



3

Edgar Le'nin yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatmasının ardından Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Başkan Ahmet Ağaoğlu arasında bir toplantı gerçekleşti.



4

Gerçekleştirilen toplantının ardından Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde stoper bölgesine mutlaka bir takviye yapılması yönünde karar alınırken Teknik Direktör Abdullah Avcı, Süper Lig'deki yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle alınacak olan stoperin yerli olmasını istedi.



5

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Başkan Ahmet Ağaoğlu'na savunma hattına yapılacak olan takviye ile ilgili olarak vermiş olduğu transfer listesindeki ilk ismin Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı olduğu ortaya çıktı.



6

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın kadrosunda görmeyi istediği Konyasporlu Abdülkerim Bardakçı transferi için düğmeye bastığı ve Konya kulübünün yetkilileri ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR