Trabzonspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | TS Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

Trabzonspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, TS Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri, TS Göztepe özet Bein Sports, Trabzonspor Göztepe maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

12.03.2022-20:31 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-11:27) Trabzonspor Göztepe maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | TS Göztepe youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 29. hafta maçında lider Trabzonspor sahasında düşme hattında yer alan Göztepe ile karşı karşıya geldı. Tam 6 golün atıldığı nefesleri kesen karşılaşmada lider rakibine acımadı. Trabzonspor, geriye düştüğü karşılaşmada sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Şampiyonluk yolunda Trabzonspor çok önemli bir galibiyete imza atarken, konuk ekip Göztepe ise küme düşme hattında çok kritik bir puan kaybı yaşadı.

Trabzonspor Göztepe maçı ne zamandı?

Spor Toto Süper Lig’de günün son maçı olan Trabzonspor Göztepe mücadelesi Cumartesi saat 19.00’da Medical Park Stadyumu’nda oynandı.

Trabzonspor Göztepe maçı hangi kanalda yayınlandı?

Trabzonspor Göztepe karşılaşması BeIN Sports HD 1 kanalında yayınlandı. Karşılaşmada hakem Ali Şansalan düdük çaldı. Şansalan’ın yardımcılıklarını Yusuf Bozdoğan ve Kemal Yılmaz yaptı. Zorlu karşılaşmada VAR hakemi olarak ise Erkan Engin yer aldı.

TS Göztepe

Trabzonspor şampiyonluk yolunda fırtına gibi esiyor

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eden Trabzonspor, taraftarı önünde oynadığı mücadelede geriye düşmesine rağmen sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Abdullah Avcı 61. maçında galibiyet aldı.

Geçen sezon Trabzonspor’un başına geçen Abdullah Avcı o günden bu yana bordo mavili tarafların sevgilisi oldu. Şampiyonluk için artık gün saymaya başlayan bordo mavililerin tecrübeli teknik adamı takımıyla yaptığı toplantıda ‘’ Fenerbahçe beraberliğinin ardından kazanıp, yeni bir serinin ilk adımını atalım, tekrar başlayalım. Kalitenize güveniyorum. Stada gelecek taraftarlarımıza bir galibiyet daha hediye edelim” ifadeleriyle motive edici cümleler kullandı. Abdullah Avcı, 61. maçında sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı.

Göztepe'de yeni hoca ilk maçında kaybetti

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Nestor El Maestro ile yollarını ayıran Göztepe yeni teknik adamı Stepjan Tomas yönetiminde çıktığı ilk mücadelede galibiyet ile tanışamadı.

Trabzonspor - Göztepe 11'ler:

Trabzonspor: 

Uğurcan, Peres, Denswil, Ahmetcan, Trondsen (Yusuf), Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Nwakaeme, Conelius

Göztepe: 

İrfan Can, Kerim, Arslanagic, Angel, Berkan, Obinna, Aytaç, Halil, Soner, Ndiaye, Jahovic

Lider Trabzonspor ile Göztepe arasında oynanacak olan Süper Lig maçının özet görüntüleri maçın hemen ardından Bein Sports’un intenet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal