Trabzonspor Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Stryger Larsen ve Stefano Denswil transferlerini resmen açıkladı!

Şampiyon Trabzonspor, önümüzdeki sezon öncesinde transfer bombalarını arka arkaya patlattı. Bordo mavili ekip Tam 4 isim ile birden transfer görüşmelerine başlandığını KAP’a bildirdi. Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Jens Stryger Larsen ve Stefano Denswil ile anlaşma sağlandı.

16.06.2022-10:13 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-11:07)

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonluğun ardından önümüzdeki sezonda da şampiyonluk kupasını kazanmak isteyen Trabzonspor, iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bordo mavili ekipte transfer döneminin açılmasına çok kısa bir süre kalmışken oldukça hareketli günler yaşanıyor.

Transferde bombaları patlattılar!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile yönetim arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından bordo mavililer yeni sezon öncesinde tam 4 transferi birden açıkladı.


4 isim birden resmen açıklandı

Trabzonspor, Kasımpaşa Spor Kulübü’nden Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat, serbest statüde bulunan Danimarkalı oyuncu Jens Stryger Larsen, geçtiğimiz sezonu takımda kiralık olarak geçiren Stefano Denswil ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP’a bildirdi. 4 oyuncunun da gün içerisinde Trabzonspor'a imza atmalarına kesin gözüye bakılıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal