Trabzon'da 'Spor Toto Karadeniz İkili Briç Turnuvası' Başladı

Trabzon'da düzenlenen briç turnuvasında 54 sporcu mücadele ediyor. Hedef, briç sporunu gençlere ulaştırmak.

12.10.2024-19:16 - (Son Güncelleme: 12.10.2024-19:16) Trabzon'da 'Spor Toto Karadeniz İkili Briç Turnuvası' Başladı

Trabzon'da Briç Tutkunları Buluştu

Türkiye Briç Federasyonu tarafından organize edilen Spor Toto Karadeniz İkili Briç Turnuvası, Trabzon'da bu yılki etkinliğine başladı. Turnuva, Beşirli Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilmektedir.

Açılış Töreni ve Katılımlar

Turnuvanın açılış etkinliğine katılan Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Esat Murat Molva, yeni döneminin ilk organizasyonunu Trabzon'da yapmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Molva, Trabzon'un briç sporuna olan ilgisini vurgulayarak, 27 takım ve toplamda 54 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonanın önemli olduğunu ifade etti.

Briç Sporunda Dijital Dönüşüm

Murat Molva, gençleri briç sporuna çekmenin öncelikli hedefleri olduğunu aktarırken, dijital oyun platformlarına geçiş yapmayı planladıklarını açıkladı. "Briçi bilgisayar ortamına aktararak, belki de ileride farklı şehirlerde Türkiye şampiyonaları düzenlemek istiyoruz." dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden Destek

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu da Trabzon'un spor kenti kimliğini güçlendiren bu organizasyonun önemine değinerek, "Bu etkinlik 2 gün sürecek ve gelecek yıllarda artarak devam etmesini umuyoruz." şeklinde konuştu.

Türkiye Briç Federasyonunca düzenlenen

Türkiye Briç Federasyonunca düzenlenen "Spor Toto Karadeniz İkili Briç Turnuvası" Trabzon'da başladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal