Trabzon'da Off-Road Şampiyonası Coşkusu!

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağında zorlu mukavemet etabı gerçekleştirildi.

19.10.2024-14:19 - (Son Güncelleme: 19.10.2024-14:19) Trabzon'da Off-Road Şampiyonası Coşkusu!

Trabzon'da Off-Road Tutkusu

PETLAS 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağında zorlu mücadeleler yaşandı.

Organizasyon ve Katılım

Trabzon Off-Road Kulübü (TROFF) tarafından ICRYPEX ve PETLAS sponsorluğunda düzenlenen etkinlikte, pilotlar Akçaabat ilçesi Balıklı Yaylası'nda toplandı. Hazırlıklarını tamamlayan 44 pilot, 24 aracın katılımıyla 11 kilometrelik parkurda dört etapta en hızlı süreyi elde etmek için yarıştı.

Zorlu Anlar ve Deneyimli Pilotlar

Özel tasarlanmış araçlarıyla mücadele eden pilotlar, parkurda çeşitli zorluklarla karşılaştı. Bazı araçlarda arızalar meydana gelirken, pilotlar zorlu koşullara rağmen mücadelelerini sürdürdü.

Şampiyonanın gözetmenler sorumlusu Fatih Seyis, AA muhabirine verdiği demeçte, "Bugün kazasız belasız bir yarış geçireceğiz. Kar yağışının akşam saatlerinde başlamasıyla zorluklar arttı ama pilotlarımız profesyonel, bunun üstesinden geleceklerdir." şeklinde konuştu.

Son Etap ve Heyecan

Şampiyonanın final etabı ise yarın Yaylacık Sahili'nde gerçekleşecek. Yarış tutkunları, heyecan dolu anlara tanıklık etmek için sabırsızlanıyor.

PETLAS 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağı kapsamında mukavemet etabı düzenlendi....

PETLAS 2024 Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. ayağı kapsamında mukavemet etabı düzenlendi. Trabzon Off-Road Kulübü (TROFF) tarafından ICRYPEX ile PETLAS sponsorluğunda organize edilen şampiyonanın mukavemet etabına, 24 araç ve 44 pilot katıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal