Trabzon’da korkutan orman yangını: Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Trabzon’un Of ilçesinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar sonrasında bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İşte detaylar...

13.03.2023-10:18 - (Son Güncelleme: 13.03.2023-17:29) Trabzon’da korkutan orman yangını: Çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi

Trabzon’un Of ilçesindeki ormanlık alanda dün saat 18.00 sıralarında bir yangın meydana geldi. Kıyıboyu-Kıyıcık Mahalleri Cihangir ve Ayazma mevkilerinde yaşanan yangının ihbarını alan ekipler hemen bölgeye intikal etti. 

Trabzon’da korkutan orman yangını

İHA’da yer alan habere göre; Henüz nedeni belli olmayan bir nedenle çıkan yangın lodosun etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına ilk olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi Of ve Hayrat İtfaiyesi ile Of Belediyesi ekipleri müdahale etti. Arazi yapısının engebeli olmasından dolayı ekipler yangına müdahale etmekte zorluk yaşadı.

Trabzon Of Yangın

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine takviye ekipler ve Orman Müdürlüğünün arazözlerinin müdahalesi sonrası yangın kısmen kontrol altına alındı. Yangınla ilgili herhangi bir yaralanma ve can kaybı oluşmadı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal