Trabzon'da Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası Başladı

Trabzon'da gerçekleştirilen turnuva, eski başkanların anısına düzenlendi. Efsane futbolcular yeniden sahada buluştu.

08.10.2024-19:09 - (Son Güncelleme: 08.10.2024-19:10) Trabzon'da Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası Başladı

Trabzon'da Heyecan Verici Futbol Turnuvası

Trabzon'da, Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası başladı. Bu anlamlı etkinlik, Trabzon Valiliği, Trabzonspor Kulübü ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştiriliyor.

Unutulmaz İsimlere Saygı

Bu yılki turnuva, geçtiğimiz yıl vefat eden Trabzonspor'un eski başkanları Mehmet Ali Yılmaz, Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anısına düzenleniyor.

Efsane Futbolcular Yeniden Sahada

Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi'nde yapılan turnuvaya, Trabzonspor'un eski yıldızları Şota Arveladze, Ibrahima Yattara ve Abdullah Ercan gibi isimler katıldı. İlk gün oynanan maçlarda, antrasit formalı takım 8-3'lük skorla parçalı formalı rakibini mağlup ederek finale yükseldi. Diğer yarı finalde ise, mavi formalı takım 6-4'lük sonuçla çizgili formalarla karşılaştı.

Eski Futbolcular Duygularını Paylaşıyor

Trabzonspor'un eski futbolcusu Ergin Keleş, Avni Aker'de yeniden sahaya çıkmanın harika bir his olduğunu ve düzenleyenlere teşekkür etti. Eski teknik direktör Şota Arveladze, bu özel stadyumu çok özlediğini belirtirken, Ibrahima Yattara ise yeniden Avni Aker'de oynamaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

Organizasyonun Anlamı

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'un efsanelerini bir arada görmekten memnuniyet duyduğunu, düzenlenen bu organizasyonun Filistin yararına olduğunu vurgulayarak, yaşanan soykırımı kınadı.

Turnuva, yarın akşam oynanacak final ve şöhretler müsabakalarıyla sona erecek.

Trabzon'da

Trabzon'da "Efsanelerle Yeniden Futbol Turnuvası" başladı. Trabzon Valiliği, Trabzonspor Kulübü ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğindeki turnuva, bu sene vefat eden Trabzonspor Kulübünin eski başkanları Mehmet Ali Yılmaz, Mustafa Şamil Ekinci ve Ahmet Salih Erdem anısına organize edilen organizasyonda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal